Ο Γιάνκοβιτς στη Φλώρινα‏-Φωτορεπορτάζ

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ακαδημία καλαθοσφαίρισης Φλώρινας και Πρεσπών Shooters, πραγματοποιώντας εορταστική εκδήλωση με μεγάλο προσκεκλημένο, το small forward του Παναθηναϊκού, Βλάντο Γιάνκοβιτς.





Περισσότερα από 80 παιδιά της ακαδημίας, γονείς και φίλοι του αθλητισμού, υποδέχθηκαν το νεαρό πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας, την περασμένη Τρίτη, στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με τον υπεύθυνο και προπονητή των Shooters, Μίμη Μαρκόπουλο, να καλωσορίζει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και αυτός με τη σειρά του μίλησε για λίγα λεπτά με τα παιδιά, δίνοντας το μήνυμα, «να αγαπούν αυτό που κάνουν, για να μπορέσουν να πετύχουν». Παράλληλα, απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις των μικρών αθλητών, σχετικές με τον εαυτό του, αλλά και το μπάσκετ.

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια, με τον Γιάνκοβιτς να κάνει τις απονομές στους νικητές, ενώ αθλητές και γονείς, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο. Το καλύτερο το επεφύλασσε ο forward του Παναθηναϊκού για το τέλος, όπου προκάλεσε για «μονό» όλα τα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες μικρούς καλαθοσφαιριστές να βρεθούν συμπαίκτες και αντίπαλοι, με το νεαρό άσο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογράφιση της ακαδημίας με τον επίσημο καλεσμένο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια