Η επίσημη παρουσίαση και φωτογράφιση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Πειραματικού

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πειραματικού ανακοίνωσε και επίσημα τα νέα αποκτήματα του συλλόγου. Ο κάθε αθλητής έχει τα δικά του χαρακτηριστικά μα πάνω από όλα είναι παιδιά που κοσμούν τον χώρο εδώ και χρόνια...










Έτσι λοιπόν οι Φωτιάδης Ιωάννης, Κοιμτζογλου Ιωάννης, Πράντζος Ιωάννης, Σερέτης Νικόλαος, Μπάκος Σπυρίδων, Κιρκινεζιάδης Γεώργιος και Καλούτσικος Ζάχος είναι τα ονόματα τα οποία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με τα χρώματα της.

Το Πειραματικό τους καλωσορίζει στην οικογένειά του και είναι σίγουρο ότι και αυτοί θα γίνουν κομμάτια της ομάδας και θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην πυραμίδα του Πειραματικού έτσι ώστε να πάει ψηλά. Ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:

Ο Φωτιάδης είναι ένας ταλαντούχος γκαρντ 32 χρονών, 1.80 ύψος και αγωνίζεται στην θέση του play maker. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αχιλλέα Τριανδρίας, ήταν ο πρώτος σκόρερ και τον οδήγησε στην άνοδο. Παρά τις προτάσεις που είχε από παραπάνω κατηγορίες ο Φωτιάδης διάλεξε το Πειραματικό για συνεχίσει την καριέρα του.








Ο Κοϊμτζόγλου είναι ένας έμπειρος γκαρντ με θητεία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. Είναι 37 χρονών έχει 1.83 ύψος και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Ένα όνομα που σίγουρα προκαλεί αίσθηση στο τοπικό μπάσκετ καθώς ο γνωστός σε όλους αθλητής έπαιξε για πολλά χρόνια σε Α2, Β΄ και Γ΄ Εθνική. Ο Κοϊμτζογλου πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ευκαρπίας στη Γ Εθνική και είχε 16 πόντους και 6 ασσιστ μ.ο ανά παιχνίδι, ενώ αρνήθηκε προτάσεις που είχε από ομάδες Γ΄ αλλά και από ομάδα της Β΄ εθνικής και είπε το ναι στο Πειραματικό άσχετα αν αγωνίζεται σε τοπική κατηγορία.


Ο Πράντζος είναι ένας φέρελπις νέος γκαρντ ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα των Μαχητών Πεύκων τόσο στην Κ20 όσο και στην αντρική ομάδα. Είναι γεννημένος το 1995 έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στις τρεις θέσεις των γκαρντ.









Ο Σερέτης πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΧΑΝΘ, είναι 27 χρονών με 1.87 ύψος και παίζει στις θέσεις 2-3-4. Πέρσι επίσης προπονούσε και τα τμήματα υποδομής της «Αδελφότητας». Αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην περιφέρεια.










Ο Μπάκος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με τα χρώματα της Ευκαρπίας και είχε μέσο όρο 11 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Έχει ύψος 2,02 και 32 ετών και αγωνίζεται στη θέση 4 και 5 ενώ έχει έφεση και στο σκοράρισμα από την γραμμή των 6.75. Στο παρελθόν αγωνίστηκε για χρόνια στο Μέγα Αλέξανδρο σε Β΄ και Γ΄ Εθνική.

Είναι η πρώτη φορά που αφήνει τις Εθνικές κατηγορίες για να αγωνιστεί σε τοπικό πρωτάθλημα και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της διοίκησης, που μπόρεσε και έπεισε τον συγκεκριμένο αθλητή να αγωνιστεί στη Β΄ ΕΚΑΣΘ. Λόγω προσωπικών υποχρεώσεων του αθλητή η παρουσίαση του με την φανέλα  θα πραγματοποιηθεί μαζί με τις δυο τελευταίες μεταγραφές που θα παρουσιάσει η ομάδα.

Ο Κιρκινεζιάδης είναι ένας έμπειρος παίκτης 27 χρονών και ύψος 1.97 που πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα των Ακαδημιών Πρωταθλητών και έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα κάτω από τα καλάθια καθώς παίζει στην θέση του center και του power forward.








Τέλος ο Καλούτσικος είναι το νέο απόκτημα των «κιτρινομπλέ». Γεννημένος το 1990, έχει ύψος 2.02 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων ενώ μέχρι και πριν λίγες μέρες τον πολιορκούσαν πολλές ομάδες. Με την απόκτηση του γέμισε η ρακέτα του Πειραματικού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια