Πήρε Πεγιά η ΑΕΕ Τούμπας

Το μυαλό της ΑΕΕΤ για την επόμενη χρονιά ακούει στο όνομα Γιώργος Πεγιάς.









Ο δανεισμός του έμπειρου πλέι μέικερ, από το Στρατώνι, στο οποίο ανήκει, στην ΑΕΕΤ, ολοκληρώθηκε λίγο πριν την πρόκριση της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ (καθόλου τυχαίο) και ο ερχομός του στην Τούμπας ανεβάζει την ομάδα επίπεδο εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα τα παιδιά. ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλος παιχτης.Υπαρχει ενα αλλα ομως.θα το μαθετε μεσα στη χρονια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην κλαίνε μερικοί. ...ο παίχτης είναι super.....Ότι δίνεις παίρνεις!!!!σε κάποιες ντεμέκ ομάδες τάζουν και προετοιμάζουν!!!##
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
No pay no play.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εισαι φιλος του η μου φαινεται?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκεί στο Ωραιόκαστρο τι πίνουν????
Φεύγει ένας παίκτης μπαίνουν στα σάιτ τον κράζουν ενώ έφυγε απο την ομάδα τους,ανακοινώνουν παίκτες που τους έχουν χρόνια στην ομάδα λες και θα τους έπαιρνε άλλη ομάδα.Τον άλλο 40 χρονών δεν του δίνουν το δελτίο να παίξει ενώ τους ανέβασε κατηγορίες βάζοντας 30 πόντους σε κάθε αγώνα.
Τι να πεί κανείς...................Παικταρά καλή χρονιά στην καινούρια σου ομάδα και πιστεύω ότι η συμφωνία σου με αυτή την ομάδα θα τηρηθεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
26/6/14 11:34 πμ
Εσύ Κύριε μυστηριε απο Μπάσκετ νιωθεις;;
Όταν κάποιος που παίζει β εθνική πάει σε μια ομάδα Β εκασθ και την πάει τρένο για άνοδο......και από μόνη της η διοίκηση της ομάδας αυτοκτονεί.......δεν χρειάζεται να είν αι φίλος μου για να τον υποστηρίξω!!!!!
Όταν ένας άλλος παίκτης της ίδιας" ομαδος" 40 χρόνων τους ανεβάζει 2 κατηγορίες και επειδή υποστηρίζει το δίκιο και αυτός μπλέκει μην μπορώντας να πάρει μεταγραφή.........ο παίκτης Κύριε που αν σου κάνει μια τριπλά θα πάθεις χιαστους και στα χέρια σου και στα πόδια σου!!!!λες να είναι και αυτός φίλος μου; Μήπως είσαι γνωστός του γιου του προέδρου;;;