Έτοιμοι για την πρωτιά οι παίδες του Μαντουλίδη-«Πάμε να το πάρουμε» λένε οι πρωταγωνιστές-Χασιώτης: «Δουλειά, παιδεία, πρόγραμμα»- Κεραμέας: «Με συνταγή επιτυχίας»

Ο τεχνικός της ομάδας παίδων του Μαντουλίδη Κώστας Μπελούλης πιστεύει στους παίκτες του και ομολογεί ότι θα πράξουν το καθήκον τους. Η εφημερίδα Metrosport με θέμα που ετοίμασε ο καλός φίλος και συνάδελφος, Στέλιος Παρθενάκης, την παρουσιάζει πριν την μάχη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.




Ο Μ.Α.Σ. Μαντουλίδης είναι μία ομάδα με πολλές κατακτήσεις στα παιδικά-εφηβικά Πανελλήνια πρωταθλήματα. Ο Κώστας Μπελούλης και οι παίκτες του πηγαίνουν στην Χαλκίδα με υψηλούς στόχους και με ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση. Άλλωστε, οι ικανότητες τους δεδομένες και το γεγονός ότι βγήκαν πρώτοι στη Θεσσαλονίκη λέει πολλά.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Μπελούλης τόνισε σχετικά. «Πηγαίνουμε με τη λογική έχουμε προσπαθήσει πολύ όλη την χρονιά και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Η παράδοση είναι μαζί μας, δουλέψαμε καλά και θέλουμε να διακριθούμε. Έχουμε δύσκολη πρεμιέρα και θα επιδιώξουμε το καλύτερο. Έχουμε δυο μήνες που τελείωσε το πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, αλλά δε μας βοηθάει αυτό.

Υπάρχουν και οι εξετάσεις, όπου τα παιδιά έχουν υποχρεώσεις. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας έχουν προβάδισμα και για την ψυχολογία των παιδιών νομίζω ο πρώτος αγώνας θα είναι ο πιο σημαντικός. Θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά πάνω από όλα οι αθλητές είναι παιδιά. Το ρόστερ νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή φουρνιά και ελπίζω να συνεχίσουμε την παράδοση. Η ομάδα είναι συνέχεια των προηγούμενων και οι αθλητές, έχουν παιδεία, αξία και παράλληλα είναι μια πρόκληση και για τους ίδιους η πρώτη θέση».

«Πάμε να το πάρουμε» λένε οι πρωταγωνιστές

Πανέτοιμοι και με μεγάλη αυτοπεποίθηση οι παίκτες του ΜΑΣ Μαντουλίδη. Καθοριστικό σημείο αναφοράς το πρώτο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος είναι εξίσου δυνατός. Τι λένε όμως οι πρωταγωνιστές; «Έχουμε δουλέψει και πιστεύουμε απόλυτα στους εαυτούς μας. Θέλουμε την πρώτη θέση» τόνισε ο Βασίλης Χρηστίδης. «Για μας όλα είναι θέμα δουλειάς και χημείας. Είμαστε οικογένεια και πάνω από όλα ομάδα» τονίζει ο Στέλιος Λεμονάκης.

«Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο» επισήμανε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Ο Γιώργος Μπρόζος και ο Γιώργος Μπίλιος αποτελούν μέλη της περιφέρειας. «Πάμε με αισιοδοξία και όπλο την καλή δουλειά, αλλά και την πίστη μας για κάτι καλό» λέει ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος δήλωσε. «Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε δυνατοί μέχρι τέλους».

Ο Σταύρος Καλαμπόκης πιστεύει πολύ στην ομάδα του. «Είμαστε όλοι ενωμένοι και έτοιμοι μέσα από τις προπονήσεις. Ελπίζω να είμαστε πρώτοι στο τέλος», ενώ ο Άρης Γκαβέζος λέει ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει με διάθεση και τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Ο Γιώργος Βαντερλής με ύψος 2.10, θα μπει στο μάτι των αντιπάλων του. «Η ομάδα είναι σύνολο και ο καθένας έχει το ρόλο του. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό». Ο Βασίλης Κεραμιδάς δηλώνει για την πρόκληση της Χαλκίδας. «Σκοπός είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Νικηφόρος Παπαδόπουλος τόνισε ότι ταμείο θα γίνει στο τέλος. «Έχουμε μία πολύ δύσκολη πρεμιέρα και ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και περιμένουμε όλη την χρονιά για αυτό». Ο Βαγγέλης Τσιακίρης και ο Παναγιώτης Σλαβούδης τόνισαν. «Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να παίζουμε αγώνα με αγώνα» λέει ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος είπε ότι «η ομάδα βγήκε πρώτη στη Θεσσαλονίκη και αυτό λέει πολλά. Δεν έχουμε άγχος και θα κάνουμε το καλύτερο».

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου δε φοβάται τα λόγια του. «Η ψυχολογία είναι πολύ καλή και έχουμε δυνατό ρόστερ. Πάμε δυνατά για το καλύτερο αποτέλεσμα». Αισιόδοξοι και οι Άρης Γκαβέζος, Φώτης Βασίλης και Σέπος Κύπρος. «Όλοι μαζί για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, όλοι είναι μια ομάδα. Το άγχος υπάρχει σε λογικά επίπεδα και ο ΜΑΣ Μαντουλίδης θέλει να φέρει τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Τους το ευχόμαστε…

Χασιώτης: «Δουλειά, παιδεία, πρόγραμμα»


Όταν είσαι επτά χρόνια στο τιμόνι μιας παραγωγικής διαδικασίας όπως είναι οι υποδομές του ΜΑΣ Μαντουλίδη, τότε δικαιούσαι να πιστεύει ότι έχει βάλει ένα λιθαράκι. Ο Μάκης Χασιώτης είναι μαζί με τον Νίκο Κεραμέα οι επικεφαλείς όλης της διαδικασίας.










«Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε είτε εντός σχολείου, είτε στην εξωσχολική ομάδα. Ευχαριστούμε πάνω από όλα τον αείμνηστο Βαγγέλη Μαντουλίδη, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής.

Πλέον, με την καθοδήγηση της Κατερίνας Μαντουλίδη, συνεχίζουμε αυτό που κάνει χρόνια ο σύλλογος και τα εκπαιδευτήρια. Να αναδεικνύουμε νέα παιδιά, με παιδεία, ικανότητες και παράλληλα να τους κάνουμε καλούς ανθρώπους. Οι επιτυχίες και τα πρωταθλήματα σε παγκόσμια και σχολικά πρωταθλήματα, στο παιδικό, στο εφηβικό και όχι μόνο από το 1999 νομίζω μαρτυρούν την επιτυχία και τη συνέπεια του προγράμματος μας. Στόχος δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά ο αθλητισμός και η καλλιέργεια των παιδιών, πνευματικά και σωματικά».

Από το 1990, ο αείμνηστος ξεκίνησε όλη την προσπάθεια, από το 1999 ξεκίνησαν οι τίτλοι και ειδικά η ομάδα των παίδων έχει έξι πρωταθλήματα. Αμέτρητες επιτυχίες σε σχολικά πρωταθλήματα, παγκόσμια και τοπικά πρωταθλήματα. «Οι επιτυχίες δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά πολλές φορές είναι τα πειστήρια και η ανταμοιβή ότι γίνεται καλή δουλειά. Το σχολείο και οι ομάδες είναι αλληλένδετες έννοιες. Εύχομαι και τους τωρινούς παίδες να κατακτήσουν την πρώτη θέση».

 Κεραμέας: «Με συνταγή επιτυχίας»

O Νίκος Κεραμέας είναι μαζί με το Μάκη Χασιώτη οι κύριοι υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος. Με χρόνια παρουσία στην προπονητική και με δεδομένες επιτυχίες σαν προπονητής τόνισε στη «Metrosport». «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι που είναι πετυχημένο. Δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα. Βγαίνει έμψυχο υλικό, βγάζουμε παιδιά. Αυτή είναι η ουσία. Έχουμε τα εχέγγυα και με βάση αυτών που διαθέτουμε, δουλεύουμε με το σωματείο να μας υποστηρίζει η διοίκηση.





Η ποιότητα του τι προσφέρουμε είναι το σημαντικό σημείο. Και αναφέρομαι στους προπονητές στο πρόγραμμα, δημιουργούμε και σκοπός δεν είναι το πρωτάθλημα. Όλοι επικεντρωνόμαστε στην ουσία, το πρόγραμμα του Μαντουλίδη καλύπτει όλα τα φάσματα, είναι κάτι συνολικό. Συμπεριφορά, παιδεία και σωστές κατευθύνσεις είναι αυτά τα στοιχεία που μας βοηθούν να έχουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια