Κουτσιάμπασης και Κούσας στη Νέα Ραιδεστό-Ανανέωσαν Μόμτσος, Εμμανουήλ, Παλιώκας-Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Κωτούλης

Από τη Νέα Ραιδεστό ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Κωτούλης ως προπονητής ανδρικού και εφηβικού τμήματος.










Ακόμη αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Κουτσιάμπασης (1.86, 2-3) με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ και Αναστάσιος Κούσας (2.00, 3) από τη ΧΑΝΘ. Ανανέωσαν οι Κυριάκος Μόμτσος, Ακης Εμμανουήλ, Δημήτρης Παλιώκας, ενώ αποχώρησαν απο τον σύλλογο οι Αλέξανδρος Γκούμας, Αθανάσιος Χαζτηαντωνίου, Πάρης Θεοδώρου, Κώστας Χρυσοχού, Νίκος Λεωνίδου και Χρήστος Ντοκμετζής. Στους αποχωρήσαντες ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του για την προσφορά τους. 

Επίσης αποχώρησαν οι έφηβοι Αθανάσιος Βαγιωνάς (Αρης) κα Αριστείδης Ζαγορίτης (ΑΟ Πολυγύρου) ο Αλέξανδρος Γκούμας στον ΓΑΣ Βασιλικών και ο Πάρης Θεοδώρου στο ΒΑΟ. Ολοι οι υπόλοιποι αποδεσμεύτηκαν. Θα ακολουθούσουν και άλλες μεταγραφές όλες στο πνεύμα της ανανέωσης και του δεσίματος με τους εφήβους της ομάδας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο μια δυναμική  πορεία στο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΘ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια