Ένδοξες στιγμές από το παρελθόν «ζωντάνεψαν» στον αγώνα της Εθνικής βετεράνων γυναικών με τον Ολυμπιακό Βόλου-Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

Αναμνήσεις και ένδοξες στιγμές του παρελθόντος για τον Ολυμπιακό Βόλου, ζωντάνεψαν χθες στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος. Η Εθνική ομάδα γυναικών βετεράνων φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και έδωσαν έναν αγώνα που προσέφερε όμορφο θέαμα και ξύπνησε μνήμες από τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό! 


Όπως διαβάζουμε στο http://www.magnesiasports.gr Σατραζέμη, Γιαννούλη, Γεωργιτσάκη, Στεφανίδου και άλλες καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού, φόρεσαν πάλι τα κόκκινα και βρέθηκαν στο παρκέ σε έναν αγώνα διαφορετικό από κάθε άλλη φορά.

Οι  φιλοξενούμενες της Εθνικής κέρδισαν με 84-79 σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με δυνατές μάχες που κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Το γεγονός όμως που έστειλε αισιόδοξα μηνύματα, ήταν ότι τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετά νεαρά κορίτσια που ασχολούνται με το μπάσκετ στη Μαγνησία.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν μέσα σε έντονη συγκίνηση οι απονομές στις αθλήτριες από τους κ.κ. Γολέμη, Τσεκούρα, Βιτζηλαίο, Φαρμάκη και Φραγκούλη, ενώ η μεγάλη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ ολοκληρώθηκε με δείπνο στο Εστιατόριο Κρίτσα στην Πορταριά. Η αποστολή της Εθνικής κατέλυσε στο ξενοδοχείο Πορταριά του κ. Κώστα Θεοδώρου.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και υπεύθυνος για το γυναικείο μπάσκετ κ. Αριστείδης Γολέμης, ο τ. Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Μιχάλης Βιτζηλαίος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης, η υπεύθυνη του γυναικείου μπάσκετ και μέλος της Επιτροπής γυναικών της ΕΟΚ κα Ευγενία Φραγκούλη, το μέλος της ΕΣΚΑΘ κ. Απόστολος Κρεμαστάς, οι βετεράνοι διαιτητές μπάσκετ κ.κ. Αλέκος Μεταφτσής και Χρήστος Μαστραφτσής, ο κ. Μιχάλης Κυριακάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο προπονητής της Μεταμόρφωσης Αντώνης Μυριτζής, ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ κ. Αχιλλέας Τσιργούλας, ο αντιπρόεδρος του ΓΣ Βόλου κ. Αντρέας Κουρουπάκης, οι παλιοί προπονητές του Ολυμπιακού Βόλου Τάκης Παπουτσής, Γιώργος Δεληκούρας, Κώστας Ξενοκώστας, ο υπεύθυνος προπονητής του B.C.Volos κ. Γιάννης Καρακατσούνης, ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Ευσταθίου, ο δημοσιογράφος Ευθύμης Χούτας, αθλήτριες, αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων της πόλης μας, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών της εκδήλωσης.

Τον γενικό συντονισμό της επιτυχημένης εκδήλωσης είχαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κ.κ. Γιάννα Ρήγα, Όλγα Λαναρά, Ευγενία Φραγκούλη, Αλέκος Μεταφτσής, Ελένη Παπαθανασίου, Μιχάλης Καπουρνιώτης και Βασίλης Παπαχρήστος.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης κ. Κώστα Θεοδώρου που φιλοξένησε τις αθλήτριες στο ξενοδοχείο Πορταριά, καθώς και τον επιχειρηματία κ. Νίκο Νάνο, το Bruno Cafe, την Τυποτεχνική του κ. Κουσιαρή, το Βιβλιοπωλείο ΓΡΑΜΜΑΤΑ του κ. Αγιώτη, το εστιατόριο Κρίτσα στην Πορταριά και την κα Ελένη Καραίσκου, το Σωματείο Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Έργων Βόλου για την αμέριστη ηθική και υλική προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.








































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια