Διεθνές basketball camp for ladies στη Ριζούπολη

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες για το δεύτερo διεθνές basketball camp for ladies που θα διεξαχθεί και φέτος στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, 30 Ιουνίου με 4 Ιουλίου.







Μετά το άκρως επιτυχημένο περσυνό camp, οι αθλήτριες θα παρακολουθήσουν και αυτή τη χρονιά προγράμματα προπόνησης υψηλού επιπέδου και θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τους εκλεκτούς καλεσμένους μας.

Στόχος του camp, εκτός των άλλων, είναι η προώθηση του γυναίκειου μπάσκετ και οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους συνεισφέρουν με πολύ αγάπη και ευχαρίστηση, για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η χαρά και η ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων των αθλητριών την περσινή χρονιά, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για όλους.

Λίγα λόγια για το φετινό πρόγραμμα

Δυνατό προπονητικό team (Δεσποτάκης-Τσεμπέρης-Καλαϊτζάκη-Κότσιφα-Δρακάκη-Αργυρίου-Δελώτη-Χατζηδάκη)

Εκλεκτοί καλεσμένοι όπως, ο coach Δικαιουλάκος, η coach Καπογιάννη, o coach Χατζηχρήστος, η διαιτητής Όλγα Φραγκούλη, ο Ορθοπεδικός Μάνος Μπριλάκης, ο Διατροφολόγος Στράτος Μελίτης κ.α.

Το παρόν θα δώσουν  γνωστές αθλήτριες Ελίνα Μπάμπκινα, Σπανού, Κωστάκη, Λύμουρα, Μάλτση, Σταμάτη, Πολιτοπούλου κ.α.

Καλούνται όλες οι αθλήτριες  που θα πάρουν μέρος στο camp να είναι στο γήπεδο του Απόλλωνα, την Δευτέρα 30/6  και ώρα  3:45, για να γίνει ο χωρισμός των τμημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945101669 και 6944398846 ή στο site μας www.pbt.gr ή στείλτε μας mail στο marios@despotakis.gr.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια