Το Σάββατο η τελετή λήξης των ακαδημιών του Αρη- Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Aris Basketball Camp


Από τον ΑΣ Αρης ανακοινώθηκε ότι το Σάββατο 14 Ιουνίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Ρalais de Sport (Α.Α.Μ.Θ.) η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διαγωνιστικά και διπλό παιχνίδι με την συμμετοχή όλων των αθλητών.






Οι αθλητές θα πάρουν διπλώματα, αναμνηστικές φωτογραφίες και οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα και δώρα. Η τελετή θα λήξει με φιλικό αγώνα γονέων και προπονητών. Όλοι οι αθλητές και οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 10:00. H παρουσία όλων κρίνεται υποχρεωτική.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Aris Basketball Camp

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εγγραφές για το Aris Basketball Camp, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις του Σκούρα στην Χαλκιδική από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος αναμένεται να παρευρεθούν πολλά παιδιά, έχοντας μεγάλες προοπτικές με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των προπονητών του συλλόγου.

Στο Camp, όπως και την περσινή χρονιά με την παρουσία του Αγγέλου αλλά και παικτών όπως οι Βεζένκοφ, Ασημακόπουλος, αναμένεται να παρευρεθούν σχεδόν όλοι οι συντελεστές του ανδρικού τμήματος.

Τα παιδιά θα συνδυάσουν μπάσκετ και διακοπές με τους καλύτερους coach και στο καλύτερο μέρος σε πολύ χαμηλή τιμή. Οι θέσεις για το Camp εξαντλούνται. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 2310 309-192 και 6970-045774.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια