Αήττητες πρωταθλήτριες Ελλάδας οι κορασίδες του Αρη-Επικράτησαν και του Ηροδότου με 49-40-Φωτορεπορτάζ από τα πανηγύρια των θριαμβευτριών

Σαφώς βελτιωμένες στο δεύτερο ημίχρονο οι κορασίδες του Αρη, παρότι αδιάφορες λόγω της κατάκτησης της πρωτιάς από χθες, επικράτησαν και του Ηροδότου με 40-49 και τερμάτισαν αήττητες το τουρνουά.





Οι «κίτρινες» ξεκίνησαν «μουδιασμένες» όμως στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν μέχρι το τέλος του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 13-8, 26-24, 31-35, 40-49
Διαιτητές: Δεσλής-Κέτουλας
ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Χριστοδούλου): Σακουλάκη 9, Γιαλαμά Γ. 2, Σοπίκου 3(1), Μιχοπούλου, Δανδουλάκη Α., Μαυράκη, Βαρελτζή Α., Νίχλου , Βαρελτζή Ν. 13(2), Γαλανάκη 2, Δανδουλάκη Μ. 11.
ΑΡΗΣ(Τζιότζιος): Σικαλίδου 2, Τσινέκε Ε. 21, Νιγδέλη, Ιγγλέζου 8(2), Κατσαμούρη 2, Τσινέκε Κ. 9, Παπαρδέλα 1, Αντωνιάδου 2, Ξανθινίδου, Τζιότζιου 4(1), Χριστάκογλου, Γιαννούσιου.





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Τσιότρα ευχαριστούμε για την παρέα και την ενημέρωση που μας είχες όλη αυτή την εβδομάδα....Νίκος Πυλιώτης...Μπαμπάς Κρόνου...!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του ΑΡΗ....Νίκος Πυλιώτης...!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΟΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ