Αύριο η συνέντευξη τύπου του τουρνουά 3Χ3 ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στην Ελευσίνα

Η αυλαία του τουρνουά 3Χ3 στην Ελευσίνα (21 και 22 Ιουνίου) ανοίγει ουσιαστικά αύριο, με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης στις 12 το μεσημέρι.





Οι προετοιμασίες συνεχίζονται, όπως και στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου την επόμενη εβδομάδα (28 και 29 Ιουνίου), θα γίνει το τουρνουά για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Είναι χαρά μας που θα είμαστε με μικρά παιδιά, τα οποία έχουν την ίδια αγάπη με εμάς, δηλαδή το μπάσκετ. Ήμασταν κι εμείς στη θέση τους και γνωρίζουμε πως νιώθουν. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούν, ότι κι εμείς, κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε καριέρα. Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε ένα κίνητρο παραπάνω να παίξουν μπάσκετ», δήλωσε ο 36χρονος φόργουορντ του Ψυχικού Αλέξανδρος Πέτρουλας.


Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια