Ολοκληρώθηκε το 20ο αναπτυξιακό καμπ αγοριών της ΕΚΑΣΘ-Οι νικητές των διαγωνιστικών-Πολυτιμότερος παίκτης ο Μπρουκς-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι το αναπτυξιακό καμπ αγοριών που διοργάνωσε για εικοστή συνεχόμενη χρονιά η ΕΚΑΣΘ.


Το πρωί οι αθλητές έπαιξαν δύο αγώνες. Στον μικρό τελικό ο Οδυσσέας επικράτησε με 60-64(11-17, 30-31, 39-51, 60-64) του Μενέλαου, ενώ στον μεγάλο δεν υπήρξε νικητής καθώς Πάτροκλος και Πάρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 47-47(15-18, 30-32, 37-41, 47-47).

Στην συνέχεια μίλησε στους αθλητές η παλιά δόξα του Ηρακλή, Τάκης Καρατζολίδης, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με τους τελικούς των διαγωνιστικών.

Στις βολές νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Γκύζης της Ακαδημίας Αστέρια που παρέλαβε το κύπελλο από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Γιάννη Τσουμή. Στον «γύρο του κόσμου» ο  Γιώργος Κοτρώτσιος της ΧΑΝΘ και στο «ένας εναντίον ενός» ο Χουάν Μπρουκς της Ακαδημίας Αστέρια που πήραν το βραβείο τους από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Σάββα Λόρτο. Τέλος τον τίτλο του καλύτερου σουτέρ κατέκτησε ο Κώστας Βλάσιος του Αρη που τιμήθηκε από το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ, Νίκο Χασόπουλο.

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη κατέκτησε ο Χουάν Μπρουκς της Ακαδημίας Αστέρια που βραβεύτηκε από τον ταμία και πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ, Αρη Γραμμενίδη. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν και οι Αντώνης Τζιοβάρας του Μαντουλίδη, Γιώργος Αστερίου του Μακεδονικού, Κώστας Βλάσιος του Αρη και Κώστας Παλιαχάνης του Ασβεστοχωρίου που πήραν από μία μπάλα, προσφορά της εταιρίας Wilson, από τα χέρια του περιφερειακού προπονητή, Ακη Κοτανίδη.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια