Πάει NCAA ο Μήτογλου;

Την προοπτική να παίξει στο NCAA εξετάζει ο Κώστας Μήτογλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του www.ebasket.gr που αναφέρει τα εξής:«Η ελληνική παροικία του NCAA μεγαλώνει με γεωμετρική ακρίβεια. Τόσο πολύ που σχεδόν καθημερινά προκύπτουν νέα ονόματα Ελλήνων που κάνουν το άλμα για το κολεγιακό μπάσκετ. Το τελευταίο (χρονικά) είναι αυτό του Κώστα Μήτογλου. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ του Άρη δεν έχει καταλήξει βέβαια αν θα εγκαταλείψει τον “Αυτοκράτορα” για λογαριασμό κάποιου κολεγίου, αλλά στην παρούσα φάση η μετακόμισή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μοιάζει εξαιρετικά πιθανή.

Ο ύψους 2μ08 παίκτης θα επισκεφτεί μάλιστα τρία κολέγια (!) μέσα στο προσεχές διάστημα θέλοντας να μιλήσει με τους ανθρώπους τους και εν συνεχεία να πάρει τις αποφάσεις του. Όχι όμως όποια κι όποια κολέγια, αλλά τρία εκ των κορυφαίων και πιο ιστορικών των ΗΠΑ.

Ο λόγος για το Wake Forest, το Old Dominion και το Temple που έχουν εκφράσει ένα κατ’ αρχήν ενδιαφέρον για τον παίκτη του Άρη, ο οποίος φέτος μπορεί να μην είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, αλλά “έλαμψε” στα παιχνίδια των “κιτρινόμαυρων” Εφήβων.

Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που βρίσκεται σταθερά στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια έχοντας σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο την τελευταία τριετία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια