Τέλος ο Ατακτίδης από τις γυναίκες του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Με ανακοίνωση του ο μέχρι πρότινος προπονητής των γυναικών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιώργος Ατακτίδης, δηλώνει την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα. Αναλυτικά:










«Όλα τα ωραία έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος, μέχρι τα επόμενα... Ύστερα από δύο χρόνια στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς κλείνει ο κύκλος μας κάπου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Μαρβάκη Σίμο, Βασιλείου Παναγιώτη και Μηλιαρά Γιώργο για την βοήθειά τους και για τον αγώνα που δώσαμε μαζί.

Όλοι μαζί με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μιχάλη Μηλιαρά για την στήριξή του και την πολύτιμη συνεισφορά του στο να κρατηθεί όρθιο το γυναικείο τμήμα της ομάδας. Φυσικά ευχαριστούμε τις κοριτσάρες μας οι οποίες εκτός του ότι αγωνιστικά έδωσαν αυτό που μπορούσαν, όσο μπορούσαν , έκαναν την ομάδα να είναι μια μεγάλη «οικογένεια» με όλη την σημασία της λέξεως.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ομάδας και τους κυρίους Χορτιάτη και Χατζηανδρέα οι οποίοι ήταν δίπλα μας συνέχεια δείχνοντας την μεγάλη τους αγάπη στο σύλλογο. Είναι απο τις λίγες διοικήσεις που πραγματικά έχω συναντήσει στην καριέρα μου είτε σαν καλαθοσφαιριστής. είτε σαν προπονητής , «Κύριοι» με όλη την σημασία της λέξεως.

Απο την φετινή χρονιά αυτό που κρατάω είναι η τρομερή ατμόσφαιρα που υπήρχε στην ομάδα και η προσπάθεια που καταβάλλαμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είχαμε απίστευτες ατυχίες με τραυματισμούς κοριτσιών πράγμα που μας έκανε αγωνιστικά να μην φτάσουμε εκεί που αξίζαμε, αλλά μας ένωσε ακόμα πιο πολύ. Κοριτσάρες σας ευχαριστώ όλες μέσα από την ψυχή μου για την υπέροχη χρονιά.

Βαϊα, Γεωργία, Άννα, Σοφία οι τραυματισμοί θα σας κάνουν ακόμα πιο δυνατές, σας ευχαριστώ που μείνατε μέχρι το τέλος δίπλα στην ομάδα και σας εύχομαι γρήγορα να μπείτε στα γήπεδα ξανά.

Παναγιώτη Ευθαλίδη αποτελείς μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας, την έχεις ζήσει όσο κανείς άλλος και είσαι ο πραγματικός αρχηγός της!

Υ.Γ Κύριε Μιχάλη, Παναγιώτη, Σίμο, Γιώργο είμαστε οικογένεια και αυτή η οικογένεια δεν σπάει ποτέ!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια