Υποβολή δηλώσεων ενεργείας και μη ενεργείας για τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης

Από τον ΣΔΚΘ ανακοινώθηκε ότι έως την 20η Ιουνίου 2014, ημερομηνία καταληκτική, θα πρέπει να υποβληθούν στον Σύνδεσμο οι δηλώσεις ενεργείας των διαιτητών – μελών ενεργών και μη ενεργών συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα και απαιτούμενα δικαιολογητικά.







Ολες οι δηλώσεις όλων των διαιτητών θα πρέπει, αρχικά, να γίνουν ηλεκτρονικά και να σταλούν με mail στον Σύνδεσμο μαζί με τα δικαιολογητικά τα οποία θα σκαναριστούν και θα σταλούν μαζί με τις δηλώσεις.

- Για τους ενεργούς διαιτητές Εθνικής κατηγορίας η δήλωση ενεργείας θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω:
1) Το ποινικό μητρώο
2) Οι ιατρικές γνωματεύσεις από τους 3 γιατρούς:
α. Παθολόγο
 β. Καρδιολόγο
 γ. Οφθαλμίατρο

Ενδεικτικά ο Σύνδεσμος για παθολόγο προτείνει τον κ. Καρανικόλα Στράτο (κιν:  6972556964 , 10 ευρώ η επίσκεψη) τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε είτε στην Euromedica, στον Κυανό Σταυρό καθημερινά στις 12:00 – 13:00 είτε κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη απόγευμα στο γραφείο του στην Καρόλου Ντιλ. Για καρδιολόγο προτείνει τον κ. Οικονόμου Φώτη τηλ:  2310233329 , 20 ευρώ η επίσκεψη). Τέλος ο Σύνδεσμος για οφθαλμίατρο προτείνει τον κ. Οικονόμου Θανάση (τηλ:  2310242319 , 10 ευρώ η επίσκεψη).

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Μόνο οι διαιτητές, οι παρατηρητές και οι κομισάριοι της Α1 Εθνικής κατηγορίας θα υποβάλουν την δήλωση της περιουσιακής τους κατάστασης των ιδίων, της συζύγου και των ανήλικων τέκνων των (πόθεν έσχες).

Η παραπάνω δήλωση πρέπει να σταλεί  ξεχωριστά στις δυο παρακάτω διευθύνσεις το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουνίου 2014 :

1) Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού , Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , Για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού , Ανδρέα Παπανδρέου 37 – Μαρούσι 15180 – τηλεφ:  2131316105  )

2) Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης

Γ΄ Μονάδα
Πειραιώς 207 και Αλκίφρονος 92 Τ.Κ. 11853  Τηλ. 2103401950 – 951

www.hellenic-fiu.gr

Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση , στις ανακοινώσεις, έχει αναρτηθεί το σχετικό έντυπο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.  Η παράλειψη συμμορφώσεως προς τις άνω διατάξεις συνεπάγεται την εκ των οικείων πινάκων αυτοδίκαιη διαγραφή κατ΄ άρθρο 46 παρ.4 του ν.2725/99.

- Για τους ενεργούς διαιτητές Τοπικών κατηγοριών η δήλωση ενεργείας θα συνοδεύεται μόνο από το ποινικό μητρώο τους. (προσοχή όχι ιατρικές βεβαιώσεις για τοπικών κατηγοριών)

- Οι δηλώσεις των μη ενεργών διαιτητών θα συνοδεύονται από αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Το ποινικό μητρώο θα το βγάλει κάθε διαιτητής-μέλος  μόνος του όπως και πέρυσι.  Για όσους τυχόν αντιμετωπίσουν δυσκολία μπορούν να απευθυνθούν και στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Οι πρωτότυπες δηλώσεις των διαιτητών-μελών, ενεργών και μη ενεργών, καθώς και οι πρωτότυπες ιατρικές εξετάσεις και τα αντίγραφα ποινικών μητρώων, θα διατηρούνται στα γραφεία του Συνδέσμου. Επομένως  θα πρέπει, αφού αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή, να υποβληθούν στον Σύνδεσμο.

Επίσης, για τους νέους διαιτητές-μέλη από την Σχολή Διαιτησίας 2014 και για όσους δεν είχαν παραλάβει ταυτότητα προκειμένου να εκδοθεί η ταυτότητα ελευθέρας εισόδου στα γήπεδα θα πρέπει να αποσταλούν φωτογραφίες στον Σύνδεσμο.

Επισημαίνεται σε όλους τους διαιτητές-μέλη ότι πρέπει να συμπληρώνουν υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία της δήλωσή τους.

Οι δηλώσεις οι οποίες δεν θα είναι πλήρως συμπληρωμένες, καθώς και αυτές οι οποίες δεν θα συνοδεύονται από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και δεν θα υποβληθούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία  δεν θα γίνουν δεκτές από την ΟΔΚΕ, είτε αφορούν ενεργούς διαιτητές (Εθνικών – τοπικών πρωταθλημάτων) , είτε αφορούν μη ενεργούς διαιτητές.

Επισημαίνεται : ΔΕΝ θα αποσταλεί καμία δήλωση στην Ο.Δ.Κ.Ε για όποιον διαιτητή-μέλος δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένος προς τον Σύνδεσμο όσον αφορά:

1) Την Συνδρομή για το έτος 2013
2) Την Συνδρομή για το έτος 2014
3) Τα ποσοστά των εθνικών αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013

4) Τα ποσοστά των εργατικών τουρνουά της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια