Πετυχημένο το σεμινάριο προπονητών στην Φλώρινα-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη προσέλευση προπονητών από τη Δυτική Μακεδονία αλλά και άλλες περιοχές ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο προπονητών που διεξήχθη χθες και σήμερα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας. 


Το διήμερο σενάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης,  της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, του Δήμου Φλώρινας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας.

Για δεύτερη μέρα οι ομιλίες ήταν υψηλού επιπέδου, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του ακροατηρίου που παρακολούθησε το σεμινάριο.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Κώστας Χατζηχρήστος αναλύοντας τη «Βελτίωση ειδικής αντοχής μέσα στο γήπεδο».

Ακολούθησε η ομιλία του Νίκου Δημητρίου για «την μετατροπή του 'man to man' σε ζώνη ως τρόπος αντιμετώπισης του 'Pick n' Roll'».

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την ανάλυση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη για την «επίθεση 'dribble drive'».

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που εκπροσωπήθηκε εκτός από τα μέλη του και από τον αντιπρόεδρο του, Θόδωρο Ροδόπουλο, βράβευσε τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρο Σαββίδη και τους τρεις ομιλητές. 

Να σημειωθεί πως παρόντες ακόμη στη σημερινή δεύτερη μέρα του σεμιναρίου ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας, Λεωνίδας Καλυβιάνος και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, Νίκος Ευαγγέλου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια