Εκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο ο Θερμαϊκός

«Με το δεξί» μπήκε ο Θερμαϊκός στις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Γ2, επικρατώντας 39-49 του Παναθλητικού Συκεών.







Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των νικητών, οι «σιδηροδρομικοί» προσπάθησαν να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που κατάφεραν μέσα από τη σκληρή άμυνα αναγκάζοντας τους αντιπάλους σε λάθη.

Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο, δείχνοντας ότι το παιχνίδι θα κινηθεί σε χαμηλό σκορ και οι δυνατές άμυνες σε συνδυασμό με τη νευρικότητα έκλεψαν την παράσταση, ενώ ο Θερμαϊκός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα έξι πόντων.

Ο Παναθλητικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωτοστάτες τους Μαραντά-Παπαστεφάνου έδωσε στο ματς τον χαρακτηρισμό του οριακού. Ο «Μουσικογυμναστικός» έδειξε να συνέρχεται στην τελευταία περίοδο όπου με σημαντικά καλάθια του Πολυμέρου, αλλά και την ηγετική απόδοση του Κωτσάκη, οι παίκτες του Δημήτρη Νέτα «κλείδωσαν» το παιχνίδι εξασφαλίζοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Άξιες μνείας είναι και οι αμυντικές «μάχες» που έδωσαν κάτω από το καλάθι οι Χατζηαποστολίδης-Αλβανός, αφού οι «μελανόλευκοι» κράτησαν σε ρηχά νερά έναν αντίπαλο με μέσο όρο 30 περίπου περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα…

Δεκάλεπτα: 9-12, 21-27, 36-38, 39-49
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Καρκαλέτσης
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Χολέβας): Ζάνεβ 2, Τοκμακίδης 6, Κούτας, Μαραντάς 11(1), Εδίρνελης 9, Πεφτιτσέλης, Θεοδωρίδης, Παπαστεφάνου 11, Τερζίδης.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Νέτας): Κωτσάκης 16(1), Οικονόμου 2, Αλβανός 8, Πολυμέρου 15(2), Χατζηαποστολίδης 6, Παπαδόπουλος, Γκρεκίδης 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια