Βραβεύσεις στην τελετή λήξης του ΑΣ Πανόραμα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Πανόραμα.







Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρέλαση ομάδων στο κλειστό γήπεδο, επίδειξη αθλητών του μίνι, προπαιδικού Α, προπαιδικού Β και απονομές σε όλα τα τμήματα αναλόγως τη θέση τους στο τουρνουά.

Να σημειωθεί ότι όλα τα τμήματα συμμετείχαν σε τουρνουά είτε διμαερισμάτων, είτε της Ένωσης.

Η επίδειξη ήταν μια προετοιμασία παιδιών των τμημάτων κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, με ασκήσεις εξοικείωσης με την μπάλα.

Το προμίνι τιμήθηκε για την πρώτη θέση, τα juniors για την δεύτερη, ενώ τα ταυράκια και τα μπαμπίνι τιμήθηκαν για τη τρίτη θέση στο διασυλλογικό τουρνουά μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Αστέρας Πλαγιαρίου, Βασιλικά, Θερμαϊκός Θέρμης, Ορφέας Σουρωτής και ΑΣ Πανόραμα.

Το μίνι τιμήθηκε για τη πρώτη θέση στο τουρνουά της ΕΚΑΣΘ με αντιπάλους τις ομάδες
Βίκτωρ, ΑΕ Πυλαίας, Βεργίνα, Αρετσού Καλαμαριάς, ΧΑΝΘ 2, ΜΕΝΤ 2, Ανατόλια, Ποσειδών Καλαμαριάς, ΑΣ Πανόραμα.

Το προπαιδικό Β τιμήθηκε για τη δεύτερη θέση του τουρνουά που διοργάνωσαν ο ΑΣ Πανόραμα, με τη συνεργασία της ΜΕΝΤ και της ΧΑΝΘ με συμμετέχοντες τους Μέγας Αλέξανδρος, ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου, ΜΕΝΤ, Θερμαϊκός Θέρμης, ΠΑΟΚ, ΑΣ Πανόραμα.

Το προπαιδικό Α, τιμήθηκε για τη δεύτερη θέση στο τουρνουά με τις ομάδες Όλυμπος Κορδελιού, Μαντουλιδης, Νέα Ραιδεστός, Ε.Κ.Σταυρούπολης, Αχιλλέας Τριανδρίας, Ερμής Καλαμαριάς, ΧΑΝΘ 2,ΠΑΟΚ 2, ΑΣ Πανόραμα.

Επιπρόσθετα, τιμήθηκε ο Αιμίλιος Αλεξιάδης, για τη τρίτη θέση στις ελεύθερες βολές στους γεννημένους το 2001 στη Θεσσαλονίκη.  

Το βήμα στην παρέλαση των ομάδων το έδωσαν οι μεγαλύτεροι αθλητές του συλλόγου (παίδες-έφηβοι) Δερμεντζίδης Κυριάκος, Κρίτσας Γιώργος, Μαντζόλης Λουκάς, Μεϊντάνης Σπύρος, Πίντζας Άλκης, Πίντζας Μάριος, Σαράντης Χρήστος.

Ο ΑΣ Πανόραμα ευχαριστεί πολύ όλους τους επίσημους προσκεκλημένους τους γονείς και κηδεμόνες αθλητές και αθλήτριες, φίλους και φίλες, πουτους τίμησαν με την παρουσία τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος Λαζάρου Πέτρος, για την ακούραστη δράση του και προσφορά του προς το Σύλλογο, όπως και το προπονητικό τιμ που αποτελείται από τους Καμπίτση Σοφία, Κούρτης Σάκης, Λαζάρου Θωμάς, και η υπεύθυνη των ακαδημιών Ριτζαλέου Λίνα.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι οι ακαδημίες θα λειτουργούν μέχρι 8 Ιουνίου και ότι με την ελάχιστη καταβολή των 30 ευρώ, όσα παιδιά κάνουν προεγγραφή για το νέο αγωνιστικό έτος, κερδίζουν όλα τα απαραίτητα δωρεάν μαθήματα για τη πιστοποίηση γνώσης υπολογιστή, προσφορά από το κέντρο πληροφορικής Υδρόγειος.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια