Λέφα αντί Γκογκάκη στις γυναίκες του Ν. Βότση

Το τμήμα μπάσκετ του Ναύαρχου Βότση ανακοίνωσε την κοινή λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Γκογκάκη.










Τον ευχαριστεί για την προσφορά του την φετινή χρονιά και την πολύτιμη συμβολή του στην παραμονή της γυναικείας ομάδας στην κατηγορία και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Θα είναι πάντα ένας φίλος της ομάδας και ίσως οι δρόμοι ξανά συναντηθούν στο μέλλον.

Ακόμη ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Κική Λέφα που θα αναλάβει το γυναικείο τμήμα. Την ξανά καλωσορίζει στην οικογένεια του Ναύαρχου Βότση και τις εύχεται πολλές επιτυχίες.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψωνίσατε από σβέρκο!!!! Όπως και εμείς όταν την είχαμε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, κατέστρεψε τα παιδιά και τα έκανε να φοβούνται τη σκιά τους....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μόνο που γενικεύεις, "ανώνυμε", βγάζοντας συμπεράσματα για έναν προπονητή με βάση το πως σου φάνηκε εσένα στις ακαδημίες (!!!), δείχνει πόσο άσχετος είσαι. Τα παιδάκια, αν φοβόντουσαν τη σκιά τους, θα μπορούσαν άνετα να ασχοληθούν με τις μπάρμπι, και όχι με το μπάσκετ! Το γυναικείο έχει άλλα στάνταρ. Καλή επιτυχία κόουτς στο νέο σου ξεκίνημα!
Ο χρήστης ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ είπε…
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, [ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΛΟΙΕΣ!!!] ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ,
ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φετος ο Βοτσης σωθηκε με 1 νικη, του χρονου αραγε με μηδεν νικες θα σωθει?????