Στον Παναθηναϊκό η Κυριακοπούλου

Η Σοφία Κυριακοπούλου θα φορέσει οριστικά και πάλι τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και η 33χρονη φόργουορντ υπέγραψε χθες στο «τριφύλλι» και επισήμως το συμφωνητικό της.








Πληροφορίες του www.sportshero.gr αναφέρουν ότι την υστάτη ώρα έγινε προσπάθεια του Πρωτέα Βούλας αν αλλάξει άποψη αλλά η  διεθνής φόργουορντ που για μια τριετία (2006-08) υπήρξε και πάλι αθλήτρια του «τριφυλλιού» είχε ήδη πάρει την απόφασή της.

Η Κυριακοπούλου που ήταν φέτος τρίτη σκόρερ στην Α1  αγωνίστηκε σε ΑΕΚΤ, Εσπερίδες, Θρίαμβο, Παναθηναϊκό, ΔΑΣΑΛ, Άρη Χολαργού, ΦΕΑ, Αθηναϊκό και την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε στον Ίκαρο είχε πάντα συνεπή παρουσία και στα 33 της δείχνει πιο ώριμη από ποτέ. Είναι λοιπόν σημαντική προσθήκη για τον Πέτρο Πρέκα.

 Η σπουδαία φόργουορντ δήλωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα: «Επέστρεψα μετά από έξι χρόνια στην Λεωφόρο γιατί  πιστεύω ότι είχα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και θέλω να προσφέρω περισσότερα  από εκείνη την διετία.

Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί και επέλεξα τον ΠΑΟ γιατί με αντιμετώπισαν σοβαρά, έδειξαν ότι με ήθελαν και υπάρχει βέβαια και ο φλογερός κόσμος που κάθε αθλήτρια βλέπει σαν κίνητρο να έχει τέτοια υποστήριξη. Είναι σπάνιο στο γυναικείο μπάσκετ να υπάρχει τόσο ένθερμη υποστήριξη από φιλάθλους και αυτό είναι τεράστιο όπλο. 

Από τα προηγούμενο πέρασμα μου ξέρω τι σημαίνει Παναθηναϊκός και μακάρι να μπορέσω να συνεισφέρω στην επιτυχία του συλλόγου. Με βρίσκει σύμφωνη η νέα προσέγγιση της ομάδας. Σίγουρα χρειάζεται θέαμα και αποτελεσματικότητα  η Α1 και νομίζω ότι δικαιολογημένα οι ομάδες της πρώτης πεντάδας θέλουν δύο ξένες. Φυσικά χωρίς να παραγκωνίζονται  οι νέες κοπέλες. Ο συνδυασμός είναι απαραίτητος». 

 *Από το «τριφύλλι» αποκτήθηκε και η 17χρονη  διεθνής γκαρντ  του Προμηθέα Χαλανδρίου Ηρώ Βασιλοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια