Κεσαπίδης: «Αφήνω την “οικογένεια” μου και ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία»

Μετά την ανακοίνωση του Εσπέρου Πατρών για την πρόσληψή του ο πρώην πλέον προπονητής των τμημάτων υποδομής του Αρη, Ανδρέας Κεσαπίδης, απέστειλε στο μπλογκ την παρακάτω δήλωση:








«Όταν έρχεται η στιγμή να αφήσεις την “οικογένειά” σου, σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος 11 ετών, με πολλές ώρες στο γήπεδο, με δυσκολίες, αλλά πολύ περισσότερες στιγμές χαράς, περηφάνιας και εντόνων συναισθημάτων.  Ο αθλητισμός είναι ωραίος λόγω των συνεχιζόμενων και καινούργιων προκλήσεων που παρουσιάζονται σε όλους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις του ΑΣ που εμπιστεύτηκαν την δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές, γυμναστές και εφόρους που συνεργαστήκαμε για το καλό των ομάδων, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω κάθε αθλητή και κάθε αθλήτρια που είχα την τιμή να προπονήσω, γιατί εκτός από το γεγονός ότι με έκαναν προπονητή με έκαναν και καλύτερο άνθρωπο.

Αυτό που κρατάω πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία ή αποτυχία είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και θα κρατήσουν. Εις το επανιδείν…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια