Στο καμπ του Τρεβίζο οι Μποχωρίδης, Βεζένκοφ

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Άρης στο καμπ της Adidas που διοργανώνεται εδώ και δεκαετίες στο Τρεβίζο αφού σε αυτό θα δώσουν το παρών οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.







Όπως διαβάζουμε στο www.sport24.gr αμφότεροι θα είναι παρόντες, προσκεκλημένοι των διοργανωτών ως δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Συγκεκριμένα οι 48 καλύτεροι παίκτες αυτών των ηλικιών (19-20 ετών) θα δώσουν το παρών στο Τρεβίζο από 7 έως 9 Ιουνίου και θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υπό το βλέμμα ανθρώπων από το ΝΒΑ, παραγόντων, προπονητών, σκάουτ, αλλά και στελεχών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μεταξύ αυτών και εκτός των Μποχωρίδη και Βεζένκοφ παρόντες θα είναι επίσης οι Σερζ Ιμπάκα, Ντανίλο Γκαλινάρι και Νικολά Μπατούμ που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Εν τω μεταξύ ο Βεζένκοφ επιθυμεί να παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του Άρη με θέλω του όμως να αγωνίζεται σε μία ομάδα με ανταγωνιστικούς στόχους και ίσως με την πιθανότητα ευρωπαϊκής παρουσίας.


Για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τους διοικούντες για να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια