Στο Βόλο για φιλικό με τον Ολυμπιακό η Εθνική βετεράνων γυναικών

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο, αφού στην όμορφη πόλη θα βρεθεί η Εθνική ομάδα βετεράνων γυναικών για να αναμετρηθεί με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ολυμπιακού Βόλου.







Στην Εθνική βετεράνων γυναικών συμπεριλαμβάνονται όλες οι παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ που έχουν τιμήσει τη γαλανόλευκη φανέλα, ενώ και στην ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου θα παίξουν αθλήτριες που στο παρελθόν έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του βολιώτικου συλλόγου.

Μάλιστα ο αγώνας θα έχει και μια ακόμη ιδιαίτερη σημασία, αφού τα έσοδα που θα μαζευτούν (το εισιτήριο θα κοστίζει μόλις δύο ευρώ), θα δοθούν για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου τουρνουά υποδομών στη μνήμη δύο ανθρώπων του βολιώτικου μπάσκετ που αναχώρησαν πρόωρα για τη «γειτονιά των αγγέλων» και συγκεκριμένα του Ναπολέοντα Φραγκούλη και του Γιάννη Τσινίδη.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Μόρφη και Φραγκούλη, ενώ ήδη η οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Λαναρά, Ρήγα, Παπαθανασίου, Μεταφτσή, Φραγκούλη, Καπουρνιώτη, Παπαχρήστο, φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια