Χατζηκυριακίδης: «Μέσα στους στόχους τους οι Μαχητές Δόξας Πεύκων»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη ΧΑΝΘ και τη συμμετοχή των Μαχητών Δόξας Πεύκων στα μπαράζ ανόδου, ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δήλωσε τα εξής:






«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο του Bορρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα παρά τις βασικές απουσίες που είχε, κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και να τερματίσει μόνη της στην τρίτη θέση του ομίλου. Η κατάληψη της θέσης αυτής οδηγεί και σε μια ακόμα πρόκληση για τους παίκτες μου στον αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του άλλου ομίλου.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Κ20 νομίζω ότι ολοκληρώνουμε την χρονιά με απόλυτο θετικό πρόστιμο, όσον αφορά τους στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση στην αρχή της χρονιάς. Εμείς χωρίς άγχος θα προετοιμαστούμε για να πάμε να παίξουμε και το παιχνίδι αυτό το οποίο για τους παίκτες μου θα είναι μια ακόμα ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν άσχετα με τα σοβαρά προβλήματα απουσιών που έχουμε». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια