Επιτέλους άνοδος στην Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών για την Δόξα Ελπίδας Ευόσμου-Ένα όνειρο πενταετίας έγινε πράξη για την διοίκηση της ομάδας

Πεντακάθαρα και δικαιότατα η ομάδα της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου θα αγωνίζεται από τη νέα σαιζόν στη «μεγάλη» κατηγορία της ΕΚΑΣΘ, καθώς επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα στο Νέο Ρύσιο της Αναγέννησης με το ευρύ 58-76.








Οι παίκτες του Γιώργου Τουλούμη έδειξαν από τα πρώτα λεπτά ότι δεν πρόκειται να τους ξεφύγει η υπόθεση άνοδος. Εχοντας από την αρχή το προβάδισμα το διεύρυναν αισθητά στην δεύτερη και στην τρίτη περίοδο και πέτυχαν άνετα τον στόχο τους για φέτος.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή που έκαναν πράξη το μεγάλο όνειρο του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Ηλιάδη, πάντοτε υπό την ισχυρή στήριξη του μεγάλου χορηγού, Βασίλη Καλφαλίδη, που και οι δύο έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.
Δεκάλεπτα: 13-19, 22-41, 34-61, 58-76
Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Κουκουλεκίδης Β.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ (Καρδομάτης-Καραμούδας): Μουτσέλης 2, Ουρκέρογλου 11(1), Λιαλιάρης, Τζινιέρης 7(1), Μπατσιούδης 3(1), Θεοδώρου 15, Σκόνδρας 2, Μυτιληναίος Α. 4, Τσολακίδης 2, Ουγουρλόγλου 4, Κούτλης 8(1).
ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Τουλούμης): Κεραμίδης 12, Μπάσης, Καλφαλίδης 6(2), Ίτσκος, Βάσκος 3, Χατζηβρέττας 9(1), Χρηστίδης 10(3), Μπέλλος 8(2), Λύτας 25(2), Γαρδάνης, Κυριακίδης, Αλεξιάδης 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια