Θεσμός το τουρνουά 3Χ3 και στην Ελευσίνα

Η πόλη της Ελευσίνας, ανοίγει για μία ακόμη χρονιά τις πύλες της, για να υποδεχθεί τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, καθώς στις 21 και 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά 3Χ3, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ετοιμάζονται να γεμίσουν με μπασκέτες τις γειτονιές μας και να φέρουν την πορτοκαλί θεά κοντά, σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο της.

Στόχος είναι, το μπάσκετ και οι αθλητές του, να έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στον κόσμο και τους φιλάθλους, βροντοφωνάζοντας, πως ο αθλητισμός έχει ουσιαστική κοινωνική όψη.

Έτσι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες και με αρωγούς, ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό, θα συνεχίσουμε την παράδοση των τουρνουά 3Χ3 και στην Ελευσίνα. Θέλουμε και φέτος, να… ρίξουμε «Τάπα στη βία και στον ρατσισμό».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που και φέτος, η πόλη μας, θα φιλοξενήσει τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μία εκδήλωση με πανελλήνια εμβέλεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη. Το προηγούμενο καλοκαίρι, το τουρνουά σημαδεύτηκε με μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος ανυπομονεί να ζήσει ανάλογες στιγμές. Θα μοιράσουμε δώρα στους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρχουν και πολλές άλλες εκπλήξεις. Το τουρνουά στην πόλη μας έχει γίνει θεσμός και επίσης, η πολιτική που θέλει να ασκήσει η Δημοτική αρχή, πέρα από την καθιέρωση του μπάσκετ στην Ελευσίνα, είναι και η τουριστική προβολή», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ, Θανάσης Κριεκούκης.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια