Πάλεψε για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην Κω-Στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο «Δικέφαλος»

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Ιπποκράτης Kos Hotel αφού επικράτησε με 73-61 του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που τερμάτισε όγδοος στο ματς που έγινε σήμερα στο Κλειστό γυμναστήριο Κω και έφτασε έτσι τις τρεις νίκες στην σειρά κάνοντας το 3-2.





Οπως γράφει το www.giafkasports.gr με μόλις πέντε αθλήτριες εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ που μέχρι το ημίχρονο εκμεταλλευόμενος και την χαλαρότητα του Ιπποκράτη ήταν κοντά στο σκορ 35-30. Στο δεύτερο οι γηπεδούχες πάτησαν το γκάζι ξέφυγαν με 20 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στην συνέχεια το τεχνικό τιμ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις αθλήτριες που δεν είχαν αγωνιστεί σχεδόν καθόλου μέχρι σήμερα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιπποκράτης Kos Hotel δεν είχε πρόβλημα επιθετικά με την Χελιώτη να έχει καθαρό μυαλό και να μοιράζει αρκετές ασίστ στις συμπαίκτριες της ωστόσο στον αμυντικό τομέα ήταν ιδιαίτερα χαλαρός με τον ΠΑΟΚ να μπορεί έτσι να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ (18-13 στο 1ο δεκάλεπτο, και 35-30 στο 2ο δεκάλεπτο) παρόλο που η Τελίδου δεν μπορούσε να βρει ελεύθερο πεδία για να σουτάρει. Οι γηπεδούχες είχαν σε καλή μέρα Χελιώτη, Κουφογιάννη, και Κεχαγιά και έτσι υπήρχε μια πολυφωνία στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιπποκράτης ήθελε να τελειώσει με την υπόθεση νίκη, κράτησε το γκάζι πατημένο στο τελευταίο πεντάλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου και κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά στους 20 πόντους με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να απαντήσει αφού όσο περνούσε ο χρόνος η κούραση ήταν εμφανής. Με καλή εμφάνιση και απ' τις υπόλοιπες αθλήτριες του Ιπποκράτη που αγωνίστηκαν, αφού το τεχνικό τιμ τις χρησιμοποίησε όλες το τελευταίο ματς της χρονιάς ολοκληρώθηκε με 73-61.

Δεκάλεπτα: 18-13, 35-30, 61-41, 73-61
Διαιτητές: Χρηστίδης-Σπυρόπουλος
IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 16 (2), Γιαρίμαγα, Μπαλάσα, Γαβριηλίδου, Πατμίου 8 (1), Ισκιόγλου 2, Κεχαγιά 23 (2), Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη 7, Κουφογιάννη 17 (2)
ΠΑΟΚ(Αγγελίδης): Τελίδου 20 (3), Γαβρίλη 12 (2), Ράτζα 10 (1), Αγγελίδου 6, Τσελεμπή 13.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια