Νίκη στην παράταση για τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου 1994 μετά από συγκλονιστικό αγώνα

Ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του 17ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ.


Αυτό όμως που όλοι πρέπει να προσέξουμε, είναι πως έγινε ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση 80-68 (66-66κ.α.), πως ο Γιώργος Μακρής του ΠΑΣΚΑ σταμάτησε στους 48 πόντους, καθώς επίσης πως και ο Περικλής Τσαπανίδης του Μέγα σημείωσε 50 πόντους με 4 τρίποντα.

Δύο αθλητές, δηλαδή, σημείωσαν από κοινού 98 πόντους, κάτι το οποίο δεν παρατηρούμε συχνά, όχι μόνο στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο αλλά και σε αυτό των αρτιμελών. Η προσπάθεια των αθλητών αξίζει σίγουρα συγχαρητήρια.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το ματς Άρης - Άτλας στις 16:00 στο κλειστό της Σταυρούπολης και θα μάθουμε ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα, του φάιναλ φορ.

ΠΑΣΚΑ ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 7, Μυρωνάκης 2, Βάσσης 12, Σπέντζος , Γκοτζαράι, Παπαστάμος 4, Μακρής 48, Ντομγκιόνι 7.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Διμπιτούζης): Λαζαράκης, Σουρλής , Μωυσιάδης , Διμπιτούζης Αγγ. 7, Διμπιτούζης Π. 2, Γέργος, Ανατολίτης, Μήτσου, Βασιλειάδης 9, Τσαπανίδης 50 (4).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια