Τι συζητήθηκε στην συνάντηση της ΕΠ της ΕΚΑΣΘ με τους εκπροσώπους των σωματείων γυναικών στα γραφεία της Ενωσης

Συνεχίζονται σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ οι συναντήσεις της επιτροπής πρωταθλημάτων με τους εκπροσώπους των σωματείων για τις προκηρύξεις της νέας περιόδου.










Σειρά έχουν τα σωματεία γυναικών και το μπλογκ βρίσκεται στα γραφεία της Ενωσης από όπου θα σας περιγράψει όλα τα τεκταινόμενα…

Μεγαλύτερη η συμμετοχή σήμερα από την χθεσινή συνάντηση κάτι που ανέφερε στην αρχή και ο πρόεδρος της ΕΠ, Αλέκος Κατσιάνης. Τόνισε ότι χρειάζεται προσπάθεια για σύγκλιση των απόψεων και φυσικά ότι όλοι εισακούγονται. Αναφέρθηκε στην αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της Α΄ κατηγορίας και πρότεινε επαναφορά της στην Τετάρτη.

Ο Γιάννης Κώστογλου του Αίαντα Ευόσμου ανέφερε ότι πρέπει να διεξάγεται κάθε Παρασκευή η πρώτη κατηγορία. Ακόμη πρότεινε το κύπελλο να αρχίζει αργότερα και να βάλουν περισσότερες κορασίδες στις νεάνιδες.

Πολλές ομάδες τέθηκε θέμα για την συμμετοχή των ομάδων νεανίδων στο κύπελλο. Η Μαρία Βαχαροπούλου πρότεινε να διεξαχθεί άλλη μέρα η Α΄ κατηγορία και ανέφερε το Σάββατο ή την Τετάρτη και δήλωσε ότι θέλουν καλύτερους διαιτητές. Πρότεινε να ασχοληθούν με τη μικτή ΕΚΑΣΘ γυναίκες προπονήτριες καθώς υπάρχουν πολλές καταξιωμένες με όρεξη για δουλειά.

Αρκετοί προπονητές ανέφεραν ότι αρκετοί προπονητές κοουτσάρουν χωρίς ταυτότητα προπονητή και πρότειναν να μπει στην προκήρυξη υποχρέωση ταυτότητας προπονητή.

Ο έφορος του ΕΟΣ, Ιερόθεος Χατζηχαραλαμπίδης, πρότεινε την κατάργηση του περιορισμού του αριθμού των νεανίδων κορασίδων στα πρωταθλήματά τους. Δήλωσε ότι χρειάζεται να υπάρχει τουλάχιστον μία μέρα διαφορά στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων νεανίδων και γυναικών.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό η ΕΚΑΣΘ πρότεινε την κατάργηση του φάιναλ-φορ για τις κορασίδες και την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής μετά την οκτάδα στις νίκες. Σε ότι αφορά τις νεάνιδες θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν, αλλά προσανατολίζονται στην διατήρηση του φάιναλ-φορ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια