Διαβάστε τι αναφέρθηκε στην συνάντηση της ΕΠ της ΕΚΑΣΘ με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α΄ και Β΄ ανδρών στα γραφεία της Ενωσης

Αρχίζουν σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ οι συναντήσεις της επιτροπής πρωταθλημάτων με τους εκπροσώπους των σωματείων για τις προκηρύξεις της νέας περιόδου.







Η αρχή γίνεται με την Α΄ και Β΄ ανδρών και το μπλογκ θα βρίσκεται μετά τις 17:00 από όπου θα σας περιγράψει όλα τα τεκταινόμενα…

Συνεχίζεται η προσέλευση των εκπροσώπων. Αρκετά σωματεία έδωσαν τελικά το παρών ενώ στο πάνελ παρευρίσκονται ο πρόεδρος και ο γ.γ. της Ενωσης Σάββας Λόρτος και Αντώνης Μαυρογένης, ο πρόεδρος της ΕΠ Αλέκος Κατσιάνης, ο ταμίας Αρης Γραμμενίδης και το μέλος της ΕΠ Λάμπρος Τάκης.

Ο Αλέκος Κατσιάνης, αναφέρθηκε στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της φετινής περιόδου και ζήτησε την άποψη των σωματείων για τις προκηρύξεις της επόμενης χρονιάς. Ακόμη αναφέρθηκε στην αδειοδότηση των γηπέδων για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι υπάρχει κίνδυνος να μη διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.

Ο Αντώνης Μαυτογένης ζήτησε και αυτός με τη σειρά του την γνώμη των σωματείων, τονίζοντας ότι θα ληφθούν υπόψιν οι προτάσεις τους.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της νέας περιόδου και στο νοικοκύρεμα των σωματείων που αρχίζει λόγω της κρίσης. Ακόμη αναφέρθηκε στην αδειοδότηση των γηπέδων, τονίζοντας ότι οι δήμοι αλλά και η πολιτεία δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη σοβαρά με αυτό.

Τα σωματεία αναφέρθηκαν στα προβλήματα που υπάρχουν με τα εισιτήρια, και τις πληρωμές γραμματείας και διαιτητών.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Πανόραμα κ. Ριτζαλέος αναφέρθηκε στο θέμα των προπονητών και της ασφαλιστικής τους κάλυψης. Αλλοι τόνισαν ότι το θέμα θα λυθεί με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών, αλλά υπήρχε αντίδραση από τους τεχνικούς που έδωσαν το παρών στην συνάντηση.

Για τις δύο μεταγραφές αθλητών πάνω από 30 ετών και την ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ για τους ηλικιακούς περιορισμούς των αθλητών, τονίστηκε ότι για το μεν πρώτο είναι θέμα της ΕΟΚ ενώ για το δεύτερο διευκρινίστηκε ότι από φέτος θα μπορούν να συμμετέχουν δέκα αντί για πέντε πάνω από 30 ετών.

Για τα νούμερα των παικτών αναφέρθηκε ότι το πρόβλημα με τα μεγαλύτερα είναι ότι οι ηλεκτρονικοί πίνακες αναγράφουν μόνο από το 4 μέχρι το 15. Τονίστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν με τα χρονόμετρα των 24 δευτερολέπτων και ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις,

Για το θέμα των γιατρών έγινε πρόταση να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που να μπορούν να προσφέρουν τουλάχιστον πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης. Ο κ. Λόρτος πρότεινε την παρουσία ανθρώπου που να τις προσφέρει σε κάθε γήπεδο με ευθύνη του γηπεδούχου.

Προχώρησε ένα βήμα παραπάνω αναφερόμενος στην πρόληψη και τη νέα συμφωνία της Ενωσης με το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο με πολύ καλή τιμή. Ακόμη αναφέρθηκε σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΚΑΣΘ, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων.

Ο πρόεδρος της Χαλκηδόνας πρότεινε την αλλαγή μέρας διεξαγωγής των αγώνων της Α΄ κατηγορίας από Δευτέρα σε Παρασκευή. Ετσι άνοιξε κύκλος συζήτησης στην οποία δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια