Δοκιμάζει στο WNBA η Σπανού

Με κλήση της στο καμπ των Ουάσινγκτον Μίστικς εξαργυρώνει την πολύ καλή σεζόν που έκανε φέτος στο NCAA η Άρτεμις Σπανού.









Όπως γράφει το www.onsports.gr η 21χρονη διεθνής φόργουορντ/σέντερ, που αποφοίτησε φέτος από το Ρόμπερτ Μόρις, θα πάρει μέρος στο training camp των «πρωτευουσιάνων», διεκδικώντας συμβόλαιο στο WNBA. «Έμαθα για την Άρτεμις όταν είχαν την ευκαιρία να τη δω να παίζει κόντρα στην κόρη μου στο Μονμάουθ. Πιστεύω την έχω δει να παίζει περισσότερο από κάθε άλλον προπονητή στη λίγκα. Μου αρέσει πολύ ότι είναι ευέλικτη και μπορεί να παίξει και στο «3» και το «4», τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι. Αυτό ταιριάζει πολύ σε εμάς. Μπορεί να ντριμπλάρει καλά, να πασάρει, να σουτάρει και ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Ήταν, επίσης, πρώτη φέτος στα ριμπάουντ. Πρόκειται για τον τομέα που θέλει τέχνη, θέληση και ικανότητα», παραδέχθηκε ο προπονητής των Μίστικς, Μάικ Τίμπολτ.

Το καμπ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28/04, με τη συμμετοχή ακόμα δεκαπέντε αθλητριών. Η Άρτεμις Σπανού ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία την τετραετή θητεία της στο Ρόμπερτ Μόρις, «σπάζοντας» το ρεκόρ του πανεπιστημίου σε συνολικούς πόντους (2.125) και ριμπάουντ (1.563). Επίσης, η FIBA Europe την τίμησε φέτος με το βραβείο της τρίτης καλύτερης νέας παίκτριας στην Ευρώπη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια