Χατζηκυριακίδης-Χαλκιάς: «Επιστέγασμα μιας πορείας η κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων»

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων της ΕΚΑΣΘ το τεχνικό δίδυμο της ομάδας των Μαχητών Δόξας Πεύκων, Χατζηκυριακίδης και Χαλκιάς, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου τα εξής:



«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν φτάνοντας στην τελική επίτευξη του στόχου. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεων (Κ-20) αποτελεί το επιστέγασμα μιας πορείας που ουσιαστικά ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον καθορισμό του στόχου από την διοίκηση του συλλόγου.

Βασική αρχή υπήρξε η στελέχωση της ομάδας κυρίως από νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες, οι οποίοι ακολουθώντας το καθημερινό πρόγραμμα και συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανδρώθηκαν και γαλουχήθηκαν. Το εγχείρημα αναμφίβολα αποδίδει καρπούς, τόσο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου έξι παίκτες αγωνίζονται εξίσου στην ανδρική ομάδα, όσο και μέσα από την πορεία του ανδρικού τμήματος, που κατά γενική ομολογία κάνει πρωταθλητισμό και συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Θεωρούμε ότι για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων έχει διαμορφωθεί μια συγκεκριμένη εικόνα στο μπασκετικό γίγνεσθαι της πόλης. Η ανάδειξη και η βελτίωση νέων παικτών μέσω της προπόνησης και υπό συνθήκες πρωταθλητισμού, καθιστούν την ομάδα ένα σημαντικό σκαλοπάτι για την μετέπειτα εξέλιξη τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια