Εκτός της ομάδας του ΔΑΣΩ δύο αθλητές του

Στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας του μπάσκετ του  Δ.Α.Σ.  Ωραιοκάστρου και πριν τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ., το Δ.Σ. του Συλλόγου βρέθηκε σε δίλημμα.









Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, «αθλητές του Συλλόγου μας απαίτησαν να πληρωθούν τα οδοιπορικά των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δήλωσαν ότι  σε αντίθετη περίπτωση δεν θα συμμετάσχουν στους αγώνες Μπαράζ.

Ο Σύλλογος μας στα δέκα χρόνια ύπαρξης του δεν άφησε απλήρωτα οδοιπορικά σε κανέναν παίκτη παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι όπως και ο δικός μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε θέματα ηθικής είναι άτεγκτο. Για αυτό αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τους ανωτέρω δύο αθλητές. Στόχος παραμένει  η  άνοδος με συμμάχους τους φιλάθλους μας και τους αθλητές που συνεχίζουν για την υλοποίηση του».

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πολύ σωστή απόφαση

ειλικρινά μπράβο στη ΔΑΣΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν δεν ξερεις όλο το ιστορικό δεν μπορεις να βγάλεις τόσο εύκολα το συμπέρασμα ότι φταίνε οι παίκτες.Αντιθέτως πιστεύω ότι η διοίκηση θέλει να γλιτώσει χρήματα ως συνήθως
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
eΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΠΑΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α ΕΚΑΣΘ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ)ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι κριμα να μην εκτιμαται ο αγωνας και ο ιδρωτας των παικτων του ερασιτεχνικου αθλητισμου.Αθλητικο πνευμα , ευγενης αμιλλα, συνεπεια και δυναμη ψυχης επιδεικνυουν οσοι εκτος της εργασιας τους ασχολουνται με αυτον... ο σεβασμος και η εκτιμηση δε θα επρεπε να ειναι υπο διαπραγματευση.Οι οποιες εντασεις μπορει να δημιουργουνται ειναι στο πνευμα του διοικητικου μηχανισμου και ικανοτητας να κατευναζει και οχι να αποβαλει οποια διαφωνια.Ετσι προχωρουν οι ομαδες ενωμενες με ενα κοινο σκοπο .Ενα κοινο οφελος και μοναδικο το να προαγουν τον αθλητισμο.Ευχαριστω τη σελιδα για το βημα και την ελευθερια εκφρασης δυστυχως ανωνυμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ?ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά άκουσα ότι η ομάδα ξόδεψε κάπου 40 φορές περισσότερα από αυτά πού ζητάνε κ κόλλησαν σε μερικά ευρώ αυτοί οι παίκτες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι κρίμα για έναν Σύλλογο που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ στην πιο κρίσιμη στιγμή να απαιτείς . Αν είχαν φιλοδοξίες οι αθλητές δεν θα έθεταν θέμα πληρωμής . Αλλά η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που τους έχει δώσει δουλειά ένας σύλλογος αρκετά χρόνια τώρα . Για ρωτήστε τον βοηθό προπονητή και έναν παίκτη ( που εκδιώχθηκαν όπως ισχυρίζονται ) αν έχει λαμβάνειν . Η απάντηση είναι όχι . Κρίμα για τον Σύλλογο , κρίμα για τους συμπαίκτες τους , κρίμα για αυτούς .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
lyΤΕΛΙΚΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Η ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΑΣΩ.ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ
Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν λέγονται προσβλητικά λόγια, όταν θίγονται αξιοπρέπιες παικτών από διοικούντες,χρειαζεται τουλάχιστον μία συγγνώμη. Αυτα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αν όμως μία διοίκηση δεν είναι διατεθημένη να πει ούτε ένα συγγνώμη και να αποκαταστήσει ηθικά τους παίκτες, τότε όλα όσα έγιναν ήταν φυσικό επακόλουθο. Η απαίτηση λίγων χρημάτων και η αποχή από τους αγώνες ηταν μονόδρομος για τους ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΕΣ παίκτες. Το θέμα ήταν καθαρά ΗΘΙΚΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ;;;? ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΓΕΝΙΚΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΕΙΤΕ ΑΜΙΣΘΟΙ.