Πρωτιά για τους παμπαίδες, δεύτερο το μίνι της Αναγέννησης Φλόγας

Το προπαιδικό τμήμα της Αναγέννησης Φλόγας πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στον χθεσινό αγώνα που επιβλήθηκε με 14-94 εκτός έδρας του Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού κατακτώντας ταυτόχρονα την πρώτη θέση στο όμιλό του στο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΚΑΣΘ.









Η μεγάλη αυτή νίκη αλλά και η πρωτιά είναι επιστέγασμα της δουλειάς που έγινε σε αυτό το τμήμα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. στα παιδιά αλλά και στον προπονητή τους Νεκτάριο Καραγιαννίδη.
Δεκάλεπτα: 4-32, 8-56, 12-76, 14-94
Διαιτητές: Λαμπροπούλου-Τσάνταλη
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Καραγιαννίδης): Ταξιλταρίδης 2, Κορακίδης Κ.12, Σωτηρέλης 2, Ελευθεριάδης 8, Χατζηλιάδης 13(1), Κορακίδης Χ. 2, Χαριτίδης 4, Θεολόγου 22, Τράγος 6, Καλαντίδης 8, Βουλγαρίδης 4, Προσκυνητόπουλος 11, Θεοδωρίδης 6, Μποζαπαλίδης 2.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Βατός): Λαζαρίδης 4, Πετρίδης 2, Γιαννακούδης, Λιολιόπουλος 4, Παναγιωτόπουλος, Πετράκης, Μαυρουδής, Στρίμτσος, Σεράιωβ 2, Ναυροζίδης 2, Πετρίδης.

Δεύτερη θέση για το μίνι

Τον τελευταίο αγώνα έδωσε σήμερα Κυριακή και το μίνι του συλλόγου, που νίκησε στα πλαίσια του τουρνουά που διοργανώνει η ΕΚΑΣΘ το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου με 55-41. Η ομάδα  κατέκτησε την δεύτερη θέση του τουρνουά. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά του μίνι για τις προσπάθειες που έκαναν όλο τον χρόνο και υπόσχεται ότι θα βελτιώσει όσο μπορεί περισσότερο τις συνθήκες άθλησης και εκμάθησης για τον επόμενο χρόνο. Επίσης θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια και στον προπονητή του τμήματος.
Οκτάλεπτα: 20-7, 34-19, 44-24, 55-41
Διαιτητές: Ψωμιάδης-Πετκοπούλου
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Καραγιαννίδης): Παπαστεργίου 3, Δαμιανίδης 2, Κωνσταντινίδης 10, Φωτιάδης 6, Κεσκίνης 6, Τέλιος 4, Αμπράζης 2, Γρηγοριάδης, Τσαντίκης 4, Στεργίου 10, Καραμούζης 2, Θεοδώρου 4, Κουτίδης, Ελευθεριάδης 2.
ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ναλμπάντης): Τηλαβερίδης 2, Λαθούρας, Παπαγεωργίου 2, Σισμανόγλου 1, Πλιούκας 5, Σαρκισιάν 4, Παυλίδης 2, Αβραμίδης, Καλώνης 8, Πίβατς 5, Χατζηαθανασίου 2, Ηλιάδης 10.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τετοιες αναρτησεις καλα που υπαρχουν να τις βλέπει και η ΕΚΑΣΘ σε ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ να υπάρχουν ΕΦΟΡΟΙ που διαφημίζουν με αυτό τον τρόπο το ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ............................όπως και ομάδες που στα τουρνουά ΜΙΝΙ απονέμουν ΜΟΝΟΙ τους κύπελλα και μετάλλια στους αθλητές τους για την πρωτιά.Τι να πει κανεις...........................

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.........
σε έναν όμιλο που κάποιες ομάδες απο τους 8 αγώνες που είχαν έπαιξαν τους 3 άλλοι 5 άλλοι 7 άλλοι 6 λόγω σκοπιμοτήτων προπονητών που τους έλειπαν λόγω εκδρομών παίκτες και προτίμησαν να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ για να μην χάσουν γίνεται να υπάρχουν ΠΡΩΤΙΕΣ???????..........................