Συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο παιχνίδι του ΑΟ Μεσήμβριας, φόρο τιμής στον Προκόπη Τσικουντούρα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που όπως είχε ανακοινωθεί ήταν ταυτόχρονα και φόρος τιμής στον Προκόπη Τσικουντούρα που έφυγε από κοντά μας πριν από τέσσερα χρόνια, η ομάδα του ΑΟ Μεσημβρίας κέρδισε τους Μύθους Χαλάστρας με 71-65.






Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «ήταν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι που παρακολούθησαν 100 περίπου φίλαθλοι ως επί το πλείστον από τη Νέα Μεσημβρία. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα πήραν το προβάδισμα και το διατήρησαν ως το τελευταίο σφύριγμα.

Βαθμολογικά βέβαια δεν υπήρχε ενδιαφέρον αλλά οι παίκτες του Α.Ο.Μ. ήθελαν πολύ τη νίκη για να την αφιερώσουν στον παλιό αθλητή της ομάδας Προκόπη Τσικουντούρα. Η διοίκηση του συλλόγου απένειμε αναμνηστικό κύπελλο και στις δύο ομάδες και σύμφωνα με απόφασή της κάθε χρόνο ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς εντός έδρας θα διεξάγεται με παρόμοιο τρόπο.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντου με συμμετέχοντες φιλάθλους και συμβολικό έπαθλο ένα ωδικό πτηνό. Νικητής αναδείχθηκε ο Αποστόλης Αγαθός αφου στην τελική αναμέτρηση επικράτησε του Θοδωρή Καρυπίδη.

Επίσης η διοίκηση του Α.Ο.Μ. μοίρασε δωρεάν λαχνούς σε όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο κληρώνοντας ένα ακόμη δώρο. Τυχερός της κλήρωσης αυτής ήταν ο παίκτης των Μύθων Μουρατίδης.

Τέλος η έκπληξη της βραδιάς από πλευράς Μύθων Χαλάστρας ήρθε από τον αρχηγό της ομάδας Θοδωρή Σαριτσιώτη ο οποίος χάρισε στον Α.Ο. Μεσημβρίας τη φανέλα με το νούμερο 15 που φορούσε τη σεζόν 2001 - 2002 όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Α.Ε. Μεσημβρίας - Αγίου Αθανασίου.

Ο πατέρας του Προκόπη Τσικουντούρα, Ηλίας έκανε συγκινημένος την απονομή καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους και τους παίκτες των δύο ομάδων. Αυτός είναι ο πραγματικός αθλητισμός και ο Α.Ο. Μεσημβρίας ανέβασε πολύ ψηλά το επίπεδο στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Δεκάλεπτα: 18-14, 35-28, 49-45, 71-65
Διαιτητές: Κουκουλεκίδης-Μπάϊος
ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Αντωνιάδης, Ζυρίδης 2, Χασαπίδης, Τσιρέκας, Κιουρσίδης 21 (4), Αλμασίδης 9 (1), Ηλιού 8, Χουρμουζηίδης, Θεοδωρίδης 2, Στάμογλου 9 (1), Χριστοφής 10 (1), Μπρούσαλης 10.
ΜΥΘΟΙ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (Καβακλιώτης): Μπουλιόπουλος 5 (1), Μουρατίδης, Δήμτσης 9, Χασιώτης 8, Φαλέγκας 8, Μπαλάνος 3 (1), Σαριτσιώτης 12 (2), Κανάκας 20 (5), Καβακλιώτης.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια