Πρωταθλήτριες από σήμερα οι νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας στο ντέρμπι κορυφής νίκησε με 62-42 τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε  μαθηματικά το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων μια αγωνιστική πριν την λήξη  του τουρνουά.








Δεκάλεπτα: 21-8, 38-21, 48-33, 62-42                                            
Διαιτητές: Τζίμα-Λόρτος
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 12(2), Μιχαλοπούλου, Κίτσιου 6, Φωκιανού 3(1), Παυλοπούλου 27(4), Μπιτζανάκη Ε., Μεϊμάρογλου, Δημέλη 3, Αμπντέλ, Φασούλα 11, Βασιλειάδη, Μπιτζανάκη Ρ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Βουλκίδη 1, Γαλιατσάτου, Κακούρη, Μαυράκη, Βελούδη 4(1), Χριστινάκη 21, Γεωργίου 2, Καραμπεσίνη, Θεοδωροπούλου, Κατσιμάρδου 7, Φάρου 5, Λυκούδη 2.

Τασιόπουλος: «Ευχαριστίες προς όλους»

Ο Γρηγόρης Τασιόπουλος, προπονητής του Πρωτέα Βούλας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τροπαίου. Παίξαμε εκπληκτικά και διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας στο πρώτο ημίχρονο παρά τις αντιξοότητες. Πιστεύω ότι έγινε ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση της ομάδας αλλά και τους φίλους του Πρωτέα που έκαναν το μακρύ ταξίδι μέχρι εδώ και μας βοήθησαν σημαντικά στην επιτυχία μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Απόλλωνα και γενικά της Πτολεμαΐδας για την φιλοξενία και την ΕΟΚ για την πολύ καλή διοργάνωση». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια