Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο μπάσκετ με καρότσι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έκτη αγωνιστική του 17ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ, για τις ομάδες που συμμετέχουν στον Βόρειο όμιλο και πιο συγκεκριμένα για τις τρεις πρωτοπόρους Καβάλα, Μέγα Αλέξανδρο και Άρη.

Και οι τρεις ισοβαθμούν στην κορυφή με 7 βαθμούς, κάτι όμως που θα αλλάξει από τη στιγμή που την Κυριακή θα διεξαχθεί το ντέρμπι Μέγας Αλέξανδρος - Ίρις Καβάλα, όποια από τις δύο νικήσει αποκτά προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης, λογικά θα προσθέσει δύο εύκολους βαθμούς και θα παραμείνει στην κορυφή, δοκιμάζεται στα Τρίκαλα.

Στα άλλα παιχνίδια για το Νότιο όμιλο, υπάρχει το ντέρμπι της Ρόδου ανάμεσα στη Δωδεκάνησο και τον ΠΑΣΚΑ. Οι Ροδίτες είχαν νικήσει στην πρεμιέρα στην έδρα του αντιπάλου τους και είναι σίγουρο πως ο ΠΑΣΚΑ θέλει να την… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Την αγωνιστική ολοκληρώνει το ματς Άτλας - Μαρούσι. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο γηπ. Βενετόκλειο (19:00) Δωδεκάνησος - ΠΑΣΚΑ Ελλ. Πετρέλαια (Μπίκας - Νικηφορίδης).
Κυριακή γηπ. Μετς (14:30) Άτλας - Μαρούσι (Ντάβαρης - Καραβίτης), γηπ. Μπάρας (15:30) Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας - Άρης (Παπαδημητρίου - Σαρρής), γηπ. Κορδελιού (18:00) Μέγας Αλέξανδρος - Ίρις Καβάλα (Δροσόπουλος - Μαρκούσης).      

       

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια