Πήρε το ντέρμπι των νεανίδων ο Πρωτέας Βούλας

Στον δεύτερο αγώνα της πρεμιέρας του 28ου Πανελλήνιου Νεανίδων ο Πρωτέας Βούλας νίκησε με 63-49 το Αρκάδι Ρεθύμνου.






Δεκάλεπτα:. 18-21, 28-35, 41-49, 49-63
Διαιτητές: Παφίλης-Παπανικολάου
ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Μπότσι 16, Σταγάκη, Αγαθάγγελου 5(1), Ζουμπεράκη 7, Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Μούκα, Λίτσι, Δημήτρη 5(1), Λελεδάκη, Μίχου
14, Στεφάνου.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 12(1), Μιχαλοπούλου, Κίτσιου 19, Φωκιανού, Παυλοπούλου 12, Μπιτζανάκη Ε. 2, Μεϊμάρογλου, Δημέλη 4, Αμπντέλ, Φασούλα 12, Βασιλειάδη 2, Μπιτζανάκη Ρ.

Δηλώσεις προπονητών

Κωνσταντίνος Πλευράκης (Αρκάδι Ρεθύμνου): «Εδώ και καιρό δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα δυνατό αγώνα. Μπήκαμε λοιπόν από την αρχή του τουρνουά στα βαθειά. Τα κορίτσια δεν είχαν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και δεν έφτασαν στο πραγματικό επίπεδο των δυνατοτήτων τους. Συνεχίζουμε για να κάνουμε το καλύτερο».

Γρηγόρης Τασιόπουλος (Πρωτέας Βούλας): «Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες. Το Αρκάδι είχε εμπειρία αφού συμμετέχει τα τέσσερα τελευταία χρόνια στα τελικά. Στην αρχή είχαμε κακή αμυντική παρουσία. Με την ζώνη που παίξαμε αλλάξαμε το ρυθμό και φτάσαμε στη νίκη. Το πρώτο βήμα έγινε και μας μένουν άλλα τέσσερα. Το τουρνουά τελειώνει τη Κυριακή το μεσημέρι και τότε θα δούμε τι έχουμε πετύχει».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια