Στον Ηρακλή το ντέρμπι του Βορρά για τις νεάνιδες-Η βαθμολογία, το αυριανό πρόγραμμα και τι έγινε στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Στο τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Πανελληνίου Νεανίδων, ο Ηρακλής, πολύ καλύτερος στην επανάληψη επιβλήθηκε με 61-42 του γηπεδούχου Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.









Δεκάλεπτα: 14-11, 26-29, 34-53, 42-61
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Κυράτζης): Κοτζαϊτση Π. 2, Παγκαλίδου 6(1), Κρανιωτάκη, Κατσίδου, Πισιάνη, Κλάγκου 2, Κυράτζη 7(1), Σαρβάνη 4, Κοτζαϊτση Φ., Δημαρχοπούλου 3, Ντάλα 14(2), Δεληγιώργη 4.
ΗΡΑΚΛΗΣ(Κυρκούσης): Τσουμπερλή 4, Κογκαλίδου 6, Γεροστεργίου Χρ. 24, Οικονόμου 11, Καλημέρη 6, Ζυγουβέλη, Ξανθοπούλου, Καρανικολή, Γεροστεργίου Μ., Τσάντα, Λογδανίδου 10, Βελούδη.

Δηλώσεις προπονητών                   

Κωνσταντίνος Κυράτζης (Απόλλων Πτολεμαΐδας): «Πληρώσαμε την απειρία μας. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη κάναμε άσχημο ξεκίνημα. Η αντίδραση μας ήταν κακή στην πίεση του Ηρακλή που μας κέρδισε δίκαια».

Αθανάσιος Κυρκούσης (Ηρακλής): «Η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ νευρική. Μπήκαμε με πολύ άγχος στο αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα μας και έτσι φτάσαμε στην νίκη».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1)Παναθηναϊκός   2
-  Ηρακλής           2
-  Πρωτέας Βούλας     2
4) Αρκάδι             1
-   Απόλλων Πτ.    1
-   Άμιλλα             1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/4)

Αρκάδι Ρεθύμνου-Απόλλων Πτολεμαϊδας (16.00)
Πρωτέας Β.- Άμιλλα  (18.00)
Παναθηναϊκός-Ηρακλής  (20.00)

Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Με την παρέλαση των έξι ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας ξεκίνησε η τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Σ΄ ένα γεμάτο γήπεδο πρώτο το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδης που καλωσόρισε τις ομάδες. Στην συνέχεια μίλησαν διαδοχικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γιάννης Σοκούτης, και η δήμαρχος Εορδαίας,
Παρασκευή Βρυζίδου. Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Γιάννης Αλεξόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια