«Περίπατος» στο ντέρμπι των «αιωνίων» για τους παίδες του ΠΑΟΚ-Επεισόδια μικρής έκτασης έξω από το γήπεδο

Με χαρακτηριστική άνεση όπως φαίνεται και από το τελικό 62-44 οι παίδες του ΠΑΟΚ επικράτησαν πριν από λίγο του Αρη και θα αντιμετωπίσουν στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:00 στο ΔΑΚ Ευόσμου το Μαντουλίδη.








Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο «δικέφαλος» έδειξε ότι θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα καθώς πήρε ένα εντυπωσιακό προβάδισμα. Με πρωταγωνιστή τον απίστευτο, ειδικά στην πρώτη περίοδο, Γοργόνη πήρε διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος. Ο Αρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους δέκα στα μέσα της τελευταίας περιόδου.
Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί των δύο ομάδων θέλησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος καθώς ήταν ήδη γεμάτο κυρίως με γυναικόπαιδα. Ακολούθησαν μικρής έκτασης επεισόδια σε γειτονικούς δρόμους.  
Δεκάλεπτα: 24-8, 38-23, 51-34, 61-44
Διαιτητές: Σιταρίδης-Μπίκης
ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Γοργόνης 26 (4), Γιανναράς 7 (1), Λαζαρίδης 1, Γαϊτάνης, Καραμανώλης 10 (1), Βλαγκόγιας, Καραγιώργος, Καμπουρίδης 9, Τσούκας 5, Σαμαράς 3, Λαγός, Μπουράκης.
ΑΡΗΣ (Κεσαπίδης) : Σπανόπουλος 4, Καρασίμος 3, Λαζαρίδης, Γερομαρκάκης 3, Ρουμελιώτης 11 (2), Σαββίδης, Λούπος 1, Πασχαλίδης 21, Μέλλιος, Μαστροδημήτρης 1, Βαλουμάς, Καμπίτσης.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ιδου λοιπον τα αποκαλυπτηρια του Coach...Που ολον τον περσινο Ιουνιο (σιγουρος πως δε θα ειναι αυτος στην ακρη του παγκου) δοκιμαζε παικτες , αλλα κατεληξε (με τη συμβουλη του κολλητου που δεν εχει ιδεα απο ανδρικο basketball) σε επιλογες που:αφησαν την ομαδα να παιζει με βασικο play maker ενα καθαρο ΔΥΑΡΙ , χωρις κανενα αξιοπιστο σουτερ , με παιδια που στην καρδια τους εχουν το δικεφαλο και λογικο ειναι να παιξουν ετσι Κομπλεξαρισμενα και χωρις ΠΑΘΟΣ απεναντι του , περιμενοντας τα παντα απο το Πενταρι τους.Μπραβο στα αρειανακια που παλεψανε.Οι υπολοποι ειτε παιξαν ειτε οχι...Την ομαδα της καρδιας τους θα υποστηριζουν και στον τελικο.
Υ.Γ...Που να ηξερες ρε Coach οτι θα ησουν τελικα εσυ στην ακρη του παγκου χθες.Ισως να μην αφηνες τοσο γυμνη την ομαδα στη θεση-κλειδι για το χθεσινο ματς.Καληνυχτα σας.