Πετυχημένο φινάλε για το πρώτο τουρνουά παγκορασίδων του ΠΑΟΚ-Όλα τα αποτελέσματα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασε στο «PAOK SPORTS ARENA» διοργανώθηκε το πρώτο Τουρνουά Παγκορασίδων από τον ΑΣ ΠΑΟΚ.






Στο Τουρνουά  συμμετείχαν  ο ΠΑΟΚ, η Μικτή Ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Μικτή ομάδα ALL STAR , οι Ίκαροι Γιαννιτσών, η Α.Ε. Πυλαίας  και η Ασπίδα Ξάνθης. Οι αγώνες διεξήχθησαν  σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. για τα αναπτυξιακά προγράμματα σε τέσσερα δεκάλεπτα.      

Οι δύο πρώτοι (Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και ΠΑΟΚ) των δύο ομίλων  αγωνίστηκαν στον τελικό την Κυριακή, οι δύο ομάδες που κατέλαβαν την 2η θέση στους ομίλους (ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ και ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ) αγωνίστηκαν  για την 3η και 4η θέση και οι 3οι σε αγώνα κατάταξης (ALL STAR και Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ)  για την 5-6 θέση.

Η ALL STAR ομάδα απαρτίζονταν από αθλήτριες που συμμετείχαν στις ομάδες του τουρνουά αλλά και αθλήτριες από ομάδες της πόλης μας και όχι μόνο. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν  και οι απονομές στον Νικητή του Τουρνουά και σε όλους τους συμμετέχοντες με το πέρας των αγώνων.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Σάββας Λόρτος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Άρης Γραμμενίδης και ο Υπεύθυνος Αναπτυξιακού της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Μιχάλης Μηλιαράς.

Και τις τρεις ημέρες παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και γονέων και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών Αθλητριών. Φυσικά η δυναμική των ομάδων σε σχέση με την Ε.ΚΑ.Σ.Θ είχε μεγάλη διαφορά  και παρόλα αυτά ήταν για όλους μια σημαντική εμπειρία την οποία και απόλαυσαν τις τρείς  ημέρες.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ε.ΚΑ.Σ.Θ
ΠΑΟΚ (Παγκορασίδες)
Ασπίδα Ξάνθης        
Ίκαροι Γιαννιτσών   
ALL STAR              
Α.Ε.Πυλαίας      

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/04/2014

Ε.ΚΑ.Σ.Θ. – ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  40-2
ΠΑΟΚ – ΑΕ. ΠΥΛΑΙΑΣ 39-27

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/04/2014

Ε.ΚΑ.Σ.Θ. – ALL STAR 84-16
Α.Ε.ΠΥΛΑΙΑΣ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 37-49
ΠΑΟΚ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 46-29

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/04/2014

ΤΕΛΙΚΟΣ :       ΠΑΟΚ(Παγκορασίδες) – Ε.ΚΑ.Σ.Θ.   23-105
2η – 3η θέση :  ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 24-32
5η – 6η θέση:   ALL STAR – A.E. ΠΥΛΑΙΑΣ 31-22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ οι Προπονητές και οι Αθλήτριες ευχαριστούν θερμά την Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για την συμμετοχή της Μεικτής ομάδας Κοριτσιών στο 1ο Τουρνουά Παγκορασίδων .
Επίσης ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Σάββα Λόρτο ,το μέλος του ΔΣ της Ένωσης κο Γραμμενίδη Άρη και το υπέυθυνο αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κο Μηλιαρά Μιχάλη.

ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και τον Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών κοριτσιών του ΠΑΟΚ  Πολυμένη Θεόδωρο για την πρόσκληση του να λάβουμε μέρος στο φανταστικό- όπως αποδείχτηκε- πασχαλιάτικο τουρνουά!...Ήταν ένα σημαντικό  μπασκετικό ραντεβού με επίλεκτες ομάδες ,των οποίων το επίπεδο πάρα πολύ υψηλό!..





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια