Απόλλων Πτολεμαΐδας και Αμιλλα Τρίπολης στο πανελλήνιο νεανίδων

Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας θα είναι παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη του, καθώς επικράτησε σήμερα στον κρίσιμο αγώνα με 50-44 των Τιτάνων Δράμας.





Ηταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος του. Η ομάδα της Δράμας με πρωταγωνίστριες τις Γαϊτάνη και Αρσένογλου ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές και επικράτησε δίκαια.

H  Άμιλλα Τρίπολης με 30 πόντους της Π. Τσουκαλά νίκησε 58-41 τον Εσπερο Πάτρας στην Ερμιόνη Αργολίδας και προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελληνίου νεανίδων της Πτολεμαΐδας. Όπως γράφει το www.sportshero.gr το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Άμιλλα αν πάρει μέρος στο πανελλήνιο νεανίδων θα έχει σύνθεση με νεανίδες μόνο και όχι με κορασίδες και η μεγαλύτερη απώλεια θα είναι αυτή της Τσουκαλά που θα πρέπει να ενισχύσει την ομάδα κορασίδων στην Πάτρα για τα προκριματικά του αντίστοιχου πανελληνίου που διεξάγονται την ίδια χρονική περίοδο με το πανελλήνιο νεανίδων. Απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι θα ληφθεί το επόμενο 48ωρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια