Αργυρό μετάλλιο για τις νεάνιδες του Αρκαδίου Ρεθύμνου

Το Αρκάδι Ρεθύμνου νίκησε με 58-45 τον Παναθηναϊκό και κατέλαβε την δεύτερη θέση του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, ενώ ο Παναθηναϊκός κατετάγη στην τρίτη.






Δεκάλεπτα: 10-21, 23-30, 29-45, 45-58
Διαιτητές: Παφίλης-Παπανικολάου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Βουλκίδη 2, Γαλιατσάτου 3, Κακούρη 3(1), Μαυράκη, Βελούδη, Χριστινάκη 17, Γεωργίου 2, Καραμπεσίνη, Θεοδωροπούλου, Κατσιμάρδου 7, Φάρου 8, Λυκούδη 3.
ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Μπότσι 9(3), Σταγάκη, Αγαθάγγελου 2, Ζουμπεράκη 14, Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Μούκα, Λίτσι 16(4), Δημήτρη 12, Λελεδάκη, Μίχου 4, Στεφάνου 2.

Δηλώσεις προπονητών:

Απόστολος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός): «Είναι μια επιτυχία που φτάσαμε μέχρι εδώ με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σ όλη την χρονιά. Δυστυχώς το ματς με τον Ηρακλή μας στοίχισε σε τραυματισμούς και στην συνέχεια στην διαχείριση του ροτέισιον μας πρόδωσε η κούραση. Συγχαρητήρια  στην διοργανώτρια αρχή αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν».

Κωνσταντίνος Πλευράκης (Αρκάδι Ρεθύμνου): «Συγχαρητήρια στον Πρωτέα Βούλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και σε όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι ήταν μια καλή διοργάνωση. Η δεύτερη θέση μας αφήνει ικανοποιημένους για μια ομάδα από την επαρχία. Μακάρι και τα επόμενα χρόνια να έχουμε ανάλογη βοήθεια γιατί οι συνθήκες για μας είναι δυσανάλογες από τις υπόλοιπες ομάδες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια