Μπαχάρογλου: «Ο Αχιλλέας Τριανδρίας αλλάζει τα δεδομένα στο μπάσκετ»

Δεν είναι τυχαίο που όλη η Θεσσαλονίκη μιλάει για την μπασκετική δουλειά που γίνεται  στην ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας.











Αριθμεί 250 παιδιά γεννημένα από το 1999 ως και το έτος 2010.Εδώ και χρόνια η σχολή θεωρείται από τις καλύτερες της Β. Ελλάδας και μιλάει για αυτή όλη η Θεσσαλονίκη. Πολλοί αθλητές που πλαισιώνουν τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά και τα αγωνιστικά τμήματα μεγάλων ομάδων, έχουν κάνει τα πρώτα βήματα τους στο  ιστορικό σωματείο . «Η δουλειά δεν σταματά ποτέ όπως μας λέει ο υπεύθυνος ακαδημίας» Παναγιώτης Μπαχάρογλου.
Τα λόγια του χαρακτηριστικά:

«Εμείς στον Αχιλλέα έχουμε τη δική μας φιλοσοφία Δεν θέλουμε να μαθαίνουμε μόνο μπάσκετ στα παιδιά. Η αντικειμενική αξία της ακαδημίας του Αχιλλέα, σαν ακαδημία και σαν φυτώριο παικτών έχει φανεί στο παρελθόν και συνεχίζει να φαίνεται. Έχουμε ιστορία θέλουμε όμως να δείξουμε και άλλα πράγματα στα παιδιά. Άγνοια, αφέλεια, απραξία, φιλοτομαρισμός βόλεμα είναι λέξεις απαγορευμένες στον Αχιλλέα.

Για να καταφέρεις όμως να βγάλεις αυτές τις λέξεις από το λεξιλόγιο της ζωής σου πρέπει από πολύ νωρίς από μικρό παιδί να εκπαιδευτείς σε δράσεις και πράξεις αλληλεγγύης Έτσι λοιπόν φροντίζουμε να μυήσουμε τα παιδιά σε έννοιες όπως προσφέρω, συνεισφέρω, γίνομαι χρήσιμος για τον συνάνθρωπό μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια