Φιέστα ανόδου στη Χαλκηδόνα-Τιμήθηκαν για την προσφορά τους, Γεωργιάδης, Γραμμενίδης, Πολυχρονιάδης και Παραλικάκης

Με μία ακόμη νίκη γιόρτασαν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική στην Χαλκηδόνα, καθώς επικράτησαν στο ντέρμπι κορυφής του Αριστοτέλη Επανομής με 74-63.







Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από τον ταμία της ΕΚΑΣΘ Αρη Γραμμενίδη μέσα σε σαμπάνιες, χαρτάκια και μπαλόνια, ενώ οι παίκτες των νικητών φορούσαν τα καθιερωμένα μπλουζάκια, παρουσία δεκάδων θεατών.   

Οι διοικούντες τον σύλλογο τίμησαν για την προσφορά τους στο άθλημα τον πρόεδρο του ΣΔΚΘ Γιώργο Γεωργιάδη, τον ταμία της ΕΚΑΣΘ Άρη Γραμμενίδη, τον διαιτητή Χρήστο Πολυχρονιάδη και τον Μιχάλη Παραλικάκη, ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Χαλκηδόνας. Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ.κ. Λόρτος και Τσουμής.

Δεκάλεπτα: 18-16, 41-35, 60-52, 74-63
Διαιτητές: Μπίκης-Πολυχρονιάδης
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Τουλούμης Γ.): Δρόσος, Τουλούμης Δ. 17(3), Στογιαννάρης, Δανάκης 8(1), Μπατάκιας 10, Παραλικάκης, Ευαγγελίδης 6, Μάντσος 21(2), Παπουλίδης 7, Τσαλώνης 3(1).
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Δεμερτζής): Κωνσταντίνιδης 6, Νικητιανός, Τσινόπουλος, Δουβής 4, Παπαϊωάννου 13, Γιαννακός 2, Οικονόμι 2, Τσαπούρνας 11, Σπυρόπουλος 20(3).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια