Πανηγύρια σε Καλλιθέα και Τριανδρία-Υποβιβάστηκε η Μαλακοπή-Τα ζευγάρια των πλέι-οφ της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών, η Νίκη Νεοχωρούδας και ο Αχιλλέας Τριανδρίας είναι οι δύο σίγουρες ομάδες που θα αγωνίζονται του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.









Στην Καλλιθέα η Νίκη Νεοχωρούδας ήθελε μόνο νίκη επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου χωρίς να τη νοιάζει τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Αυτό έγινε και πανηγύρισε την άνοδο με σαμπάνιες.

Σαμπάνιες είχαμε όμως και στην Τριανδρία αν και ο Αχιλλέας είχε ανέβει εδώ και καιρό. Οι πρώτοι του δεύτερου ομίλου ζήτησαν από την Βεργίνα να παίξουν στην έδρα τους και οι τυπικά γηπεδούχοι το έκαναν δεκτό μέσα σε ευχαριστίες από τη διοίκηση του συλλόγου.

Στην Γ1 θα αγωνίζονται του χρόνου Αγιος Αθανάσιος, Φρυγανιώτης και Ασβεστοχώρι που ήταν ξεκάθαρο από την προηγούμενη αγωνιστική καθώς και οι Μαλακοπή, Αριστοτέλειο Κολλέγιο και Αναγέννηση Φαλήρου. Η Μαλακοπή «έχασε» σήμερα την κατηγορία, καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΕ Τούμπας και ισοβάθμησε με την ΑΕΝ Κρήνης που όμως είχε το πλεονέκτημα.


Τέλος μπαράζ για δύο ακόμη θέσεις ανόδου θα παίξουν η Δόξα Ελπίδας Ευόσμου με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας με το ΔΑΣΩ με πλεονέκτημα έδρας στους δύο πρώτους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια