Αγγελίδου: «Μίλησε η ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή»

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ κατάφερε τελικώς να σώσει τη χρονιά, επικρατώντας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ. Έτσι, θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Α1 κατηγορία, εκεί όπου πέρσι είχε τερματίσει στην 4η θέση, αλλά φέτος τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα...







«Ήμασταν πολύ άτυχες φέτος. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, έχοντας τραυματισμούς και απουσίες. Χάσαμε και δύο ματς στον πόντο, που αξίζαμε να τα πάρουμε, και μείναμε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία» δήλωσε στο paokweb η Ραφαέλα Αγγελίδου, εκ των πρωταγωνιστριών της «ασπρόμαυρης» ομάδας.

«Αν νικούσαμε τον Άρη και το Ρύσιο στον πρώτο γύρο, δύο ματς που τα είχαμε αγωνιστικά, θα αποφεύγαμε τα πλέι άουτ. Αλλά ούτως ή άλλως στόχος ήταν να αποφύγουμε το μοιραίο και το καταφέραμε» τόνισε στη συνέχεια η αθλήτρια του Δικεφάλου και πρόσθεσε: «Το μπάτζετ φέτος ήταν χαμηλό και ήταν δύσκολο να συναγωνιστούμε τις άλλες ομάδες. Mας προέκυψε και το πρόβλημα με τις ξένες και χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Κάναμε την αλλαγή, ήρθε η Βουκίσεβιτς, αλλά τραυματίστηκε και έμεινε εκτός στα πρώτα παιχνίδια, με συνέπεια να οξύνονται τα προβλήματα. Όλες οι ομάδες είχαν ξένη που έκανε τη διαφορά εκτός από εμάς, ως ένα σημείο. Ωστόσο, δεν απογοητευτήκαμε, πεισμώσαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Θα έλεγα ότι ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια μίλησε η ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή».

Όσο για τη συνέχεια, η 19χρονη σέντερ υπογράμμισε: «Τώρα αντιμετωπίζουμε το Ελληνικό στα πλέι οφ, με μειονέκτημα έδρας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό».

H Ραφαέλα Αγγελίδου προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει ήδη κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας, τόσο σε επίπεδο Κορασίδων, όσο και Νεανίδων. Μήπως το επόμενο θα είναι σε επίπεδο Γυναικών; «Μακάρι! Αυτό είναι το μεγάλο όνειρο. Βεβαίως ακόμα σαν ομάδα δεν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά στον αθλητισμό -και με τον ΠΑΟΚ- ποτέ μη λες ποτέ! Μην ξεχνάμε ότι πέρσι χάσαμε για ένα καλάθι το κύπελλο. Θα ήταν ένας τίτλος και αυτό, αν το κατακτούσαμε».

Καταλήγοντας, η νεαρή «ασπρόμαυρη» αθλήτρια θέλησε να αφιερώσει τη νίκη επί του Κρόνου στον κόσμο: «Την επιτυχία την αφιερώνω στον κόσμο του ΠΑΟΚ και μόνο σ' αυτόν. Σε αυτόν ανήκει, έστω κι αν δεν μας στήριξε με μαζική παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια. Διαθέτει τεράστια δύναμη και θετική ενέργεια, κάτι που γνωρίζουμε και το είδαμε στην πράξη στο τελευταίο ματς με τον Κρόνο στο "Παλατάκι", αλλά και στο εκτός έδρας πιο πριν. Επίσης και στην Κω είχαμε την υποστήριξη των εκεί φιλάθλων μας. Τα επόμενα χρόνια θέλουμε να τους έχουμε περισσότερο δίπλα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια