Τεράστια επιτυχία για το εφηβικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου η τρίτη θέση στη Θεσσαλονίκη

Υστερα από εξαιρετική εμφάνιση οι έφηβοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ιστορία του συλλόγου, καθώς επικράτησαν με 58-62 του Μαντουλίδη και κατέκτησαν την τρίτη θέση στην Θεσσαλονίκη.





Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μεγάλη διάθεση, πάθος και αγωνιστικότητα και έδειξε  από τα πρώτα λεπτά ότι δεν έχει σκοπό να παραδοθεί αμαχητί. Οσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του άρχισαν να πιστεύουν στη νίκη και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισαν γιατί το ήθελαν περισσότερο και ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.
Δεκάλεπτα: 13-13, 32-30, 38-45, 58-62
Διαιτητές: Κουκουλεκίδης Β.-Πράττος
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Καραμανώλης): Ανδρεάδης 13, Ρεφατλλάρι 6(2), Γκολιάς, Βενετόπουλος, Κουζέλογλου 27(2), Θεοδωρίδης, Θωμαϊδης 7(1), Γκαβέζος 3, Γεροθανάσης 2, Συρόπουλος, Γαϊτανίδης.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Ρηγίνος-Μήτσικας): Κουσίδης, Μαλλολάρι 5, Μαρίνος 3, Νεράντζης 7(1), Ηλιού, Πιέτρι, Παπαδόπουλος, Βαγιάτης 7(1), Δρούγκας, Μπαλάσκας 10(3), Κατριβάνος 11, Χρίστογλου 19.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
MPRABO STON DHMHTRH KAI STA PAIDIA TOY MEGA
ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
Ο χρήστης ΜΑΤΟΥΛΑ είπε…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταπληκτικό παιχνίδι υπέροχο final four.Ο Μέγας είναι ο ηθικός πρωταθλητής γιατί παίζει μόνο με δικά του παιδιά! Μελανότερο σημείο η 'αποχώρηση του ''προπονητή'' του ΠΑΟΚ ο οποίος αφησε την ομαδα του και εφυγε στα αποδυτηρια... Απλά απαράδεκτο...