Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης στους εφήβους ο Αρης-Επικράτησε με 62-56 του ΠΑΟΚ μετά από συγκλονιστικό αγώνα

Μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι των «αιωνίων» για τον τίτλο του πρωταθλητή εφήβων Θεσσαλονίκης ήταν ο Αρης που επικράτησε με 62-56 του ΠΑΟΚ, ύστερα από ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων.







Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους δύο διεθνείς τους παίκτες κέρδισαν τον τίτλο και θα εκπροσωπήσουν την ΕΚΑΣΘ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Τρικάλων.
Δεκάλεπτα: 16-16, 29-34, 48-43, 62-56
Διαιτητές: Λαζαρίδης-Λόρτος
ΑΡΗΣ(Κεσαπίδης): Συδηρόπουλος, Παουλεάνου, Φλιώνης 12(1), Τσιροπούλης 3(1), Σιδηροηλίας 2, Πουλιανίτης 21(2), Βενετίδης, Μήτογλου 16(2), Καρανώτας 8.
ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Κόνιαρης 13(3), Σταυρόπουλος, Κολοκοτρώνης 1, Ψυχίδης 7(1), Στεφανίδης, Καραγιαννάκης, Πάππος 1, Λιάπης 14, Χονδρογιάννης 2, Κώττας 16, Αζίζης 3, Αμανατίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

33 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητηρια και στις 4 ομάδες. Οποιοι δεν ειδαν τους δυο αγωνες σημερα έχασαν πραγματικό , αγνό και μοντερνο μπασκετ. Ηθικός νικητής ο Μεγας γιατί έπαιξε με δικά του παιδιά μόνο. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο 'προπονητής΄του ΠΑΟΚ που αφησε την ομάδα του και εφυγε στα αποδυτήρια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μάλλον μαθήματα διαχείρισης θυμού χρειάζονται....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΩΩΧ..ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ&Ο ΑΛΛΟΣ..ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ?ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ&ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑ
ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσέξτε γιατί ήδη ο δεμερτζής ως σύγχρονος γενίτσαρος έχει βγει παγανιά για να αρπάξει παίκτες, χαρά που θα κάνει πάλι το κολέγιο που θα φορτώσει παλτά!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν πειραζει!!!!
και η οικογενεια φουντα εχει λεφτα και υπομονη και οι γονεις των παιδιων ΕΠΙΣΗΣ που πληρωνουν τοσα χρονια για να ειναι ΔΩΡΕΑΝ καποιοι παιχτες του παοκ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ η ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ με τον συλλογο τους και δεν παιζουν !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΩ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ&ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ??
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ&ΑΥΤΑ!ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ&ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ν τον παίκτη του Άρη που είσαι και σίγουρος οτι έκανε θέατρο μπορείς να πας μια βόλτα απο το νοσοκομείο Γεννηματά να δεις τι ώρα εξεταστηκε το βράδυ. ..η ακόμα να στείλω φωτο να το δεις... δε θα μας βάζεις ολους στο ίδιο καζάνι. ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ,Ο ΣΙΔΗΡΟΗΛΙΑΣ {Σ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ }ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΓΙΑΤΡΟΙ&ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ &ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!ΕΔΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΕΝΕΣΗ!ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ!ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προχθες με το σχολικο αγωνα εγινε κατανοητο απο ολους πως ο κ. Σταυροπουλος νοιαζεται μονο για τη παρτη του . Ο τραυματισμος του κονιαρη ηταν εξολοκληρου ψευτικος , αφου επαιξε στο τελικο ανετα καθως και η μη συμμετοχη του κωττα λογω εντολης της αντρικης ομαδας της καε. Και ολα αυτα γιατι ο γιος του ειναι στην ομαδα του μαντουλιδη. Ντροπη του μονο αυτο εχω να πω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο σχολικος ημιτελικος ηταν κατι εντελως στημενο . Ηταν αποφασισμενο απο την αρχη το κολλεγιο να χασει . Αυτος που τα κανονισε αισχος και μονο για το ονομα που εχει στη μπασκετικη κοινωνια . Πραγματικα μονο και μονο για τον 1 γιο του εξαφανισε ονειρα 14 παιδιων που ηθελαν να παλεψουν για το μελλον τους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον Μεγάλο Κόουτς, που δυστυχώς για αυτόν φέτος έχασε τα πάντα (παιδικό - εφηβικό και σχολικό), είναι καιρός να μάθει ότι και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, εκτός αν νομίζει ότι έχει κάνει σύμβαση μόνο με τις νίκες.
Και από ποιούς έχασε
<< από αυτούς >>
Τώρα βέβαια θα μπορέσει να παρακολουθήσει τις νεάνιδες ανεπηρέαστος πλέον και επειδή οι πίκρες δεν τελείωσαν ακόμη, τον περιμένουμε
<< οι αυτοί >>
στην Καλαμαριά για ελληνικό καφέ την Μ. Τρίτη.
ΥΓ.(Αν και πάλι είναι τυχερός, γιατί με φυσιολογικές συνθήκες θα αποδεικνυόταν πλέον περίτρανα, το κατά πόσο έχει κάνει σωστές επιλογές ή όχι).
Δεν πειράζει όμως, τα παιδιά έχουνε υπομονή και θα είναι εδώ και του χρόνου.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ξεχνατε τα παιδια που παιζουν ειναι και μαθητες και οφειλουν να κανουν το χρεος τους απεναντι στο σχολειο τους χωρις μαγειρεματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μηπως ολοι τον εβαλαν στην μεση. Φουντα ,παοκ ,αθλητες και αυτος επρεπε να σκεφτετε μονο το παιχιδι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο μεγάλος !!! κοουτς!!!! του ΠΑΟΚ που τα έχασε όλα φετος, εδειξε οτι στην πράξη εχει όντως πολύ μικρό αναστημα ως χαρακτήρας αφήνοντας τους παικτες του μονους στην απονομή... Στο NCAA θα ήταν ήδη στο σπίτι του...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί διερωτάστε για τον χαρακτήρα του, όταν πέρυσι μεταπήδησε τελευταία στιγμή από το γυναικείο τμήμα στο παιδικό - εφηβικό εκ του ασφαλούς.
Αλλά ήταν τυχερός γιατί πέρυσι, έτσι όπως πήρε το παιδικό στην ΕΚΑΣΘ, ήταν σαν να έπεσε από το Λευκό Πύργο και να σώθηκε, αλλά η τύχη δεν μπορεί να σε πάει συνέχεια.
Όσον αφορά δε την συμμετοχή παικτών και από τις δύο ομάδες στο Ελληνικό, και για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο,και διαλύονται τα όνειρα των υπολοίπων παιδιών,
η κ Φουντά μάλλον θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο επιλογής παικτών μόνο από μία ομάδα, ώστε να είναι σίγουρη εκ των προτέρων και για την μελλοντική απόδοση - συμμετοχή τους, αφού θα υπάρχουν κοινά συμφέροντα (Προώθηση - διαφήμιση σχολείου - μπόνους εισαγωγής για τους μαθητές - διάκριση ομάδας).
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ "ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ", ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ .....ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ!!! ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα ηθελα να ενημερωσω οτι μεχρι και περυσι το σχολειο ηταν αποκλειστικο παραμαγαζο του παοκ λογω του κ. Δεμερτζη, χωρις η κ.Φουντα να εχει ευθυνη γιαυτο, λογω αγνοιας του αθληματος αλλα και εμπιστοσυνης στα λεγομενα του κ. Δεμερτζη.
Οποιον παιχτη ηθελε να παρει στον παοκ τον εφερνε και στο κολλεγιο, γιαυτο και πολλοι απο αυτους δεν βοηθησαν και στην πορεια εφυγαν και απο το σχολειο.
Απο περυσι και για πρωτη φορα δωθηκαν υποτροφιες σε δυο παιχτες του αρη.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ, Ο ΠΑΟΚ, ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ "ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ" ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕς ΔΙΑΦΟΡΕς ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχω κατι χλενεσ του παππου απο το Β.παγκοσμιο πολεμο αν θελει του τισ δινω παιζουν σε ολεσ τισ θεσεισ..........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή δεν είναι καλό να ξεχνάμε, πέρσι αυτή η ομάδα (παιδικό) κέρδισε μετά από δύο παρατάσεις τον ΑΡΗ, αφού ισοφάρισε με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αφού έγιναν όργια από την διαιτησία, τεχνικές ποινές κ.λ.π.
Για να μην ξεχνιόμαστε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την τελευταία τριετία τουλάχιστον, σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ
οποτεδήποτε παίζει ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ, η διαιτησία παίζει 70 - 30 και μονίμως εκτίθεται.
Έτσι το μόνο που καταφέρνει είναι να καταστρέφει τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών. Άλλωστε το αν αξίζει μια ομάδα ή έχει αδικηθεί, φαίνεται από την πορεία των παιχτών αλλά και από τα αποτελέσματα των επόμενων ετών.
Διερωτώμαι, τους διαιτητές με το ζόρι τους βάζουν να διαιτητεύσουν, άραγε είναι τόσο δύσκολο να παίξουν 50 - 50.
Υ.Γ. Καλά στο Αριστοτέλειο Κολέγιο ποιας ομάδας παίκτες φοιτούν?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον σε βολεύει να πιστεύεις αυτό και να βάζεις ολους στο ιδιο καζανι...εγω φίλε ξέρω την αλήθεια για το παιδί μπορώ να αποδείξω περίτρανα γιατί δεν έπαιξε οπότε μη σκας...για προπόνηση του σχολικού μείναμε εξω 1 μήνα. ..απο τραυματισμό. ..είπες τίποτα για προσωπικό συμφερον???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ,ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣΣ ΔΕ ......ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ!!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα κλιμακια να δεισ τι γινεται.τα τηλ παιρνουν φωτια!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι χανοντε ταλεντα ,η εθνικη χανει και το μπασκετ στην χωρα μαςπαει πισω,αυτο ειναι το ονειρο ολων αυτων τον παραγοντων που "αγαπουν " το αθλημα!!! Υποκρισια!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε μου Ευρη εγω στα έλεγα να σηκωθείς να φύγεις το καλοκαίρι.
Εκατσες για ψίχουλα σε χώσανε και στο ελληνικό κολλέγιο για να συμπληρώνεις.
Τώρα που σε εκθέσανε θα μείνουν κρυμμένοι όπως πάντα και θα σου φορτώσουν και την αποτυχία.
Βγες επίσημα να μιλήσεις
Αυτοί που σε γνωρίζουν και ξέρουν την δουλειά σου είναι μαζί σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ.

ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΠΑΧΥΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πιο ευστοχο σχολιο με διαφορα.μην κλαψομ......τε τωρα γονεισ γιατι εισασταν και σεισ συνυπευθυνοι με αυτο που γινονταν .............
Ο χρήστης Βαϊα Ακριβοπούλου είπε…
Πολλοί έχουν βιαστεί να κάνουν σχόλια και να καταθέσουν τις απόψεις τους -γνωρίζοντας ή μη- πίσω από τον τίτλο του "Ανώνυμου". Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά θα τα λέγανε και θα τα γράφανε και επωνύμως? Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό να διαπιστώνεις χρόνο με το χρόνο την μεταμόρφωση των αγαπημένων παιδιών που παίζουν, αθλούνται και περνούν καλά σε πρωταγωνιστές όλων αυτών των "παιχνιδιών" που περιγράφονται και ακόμη πιο λυπηρό είναι όλο αυτό να τροφοδοτείται και να ενισχύεται από τους ίδιους τους γονείς τους και απο τον τρόπο που επιτρέπουν ή επιζητούν τις παρεμβάσεις άλλων παραγόντων. Αισθανόμαστε ως γονείς τυχεροί που μπορούμε απέναντι σε όλο αυτό να είμαστε απλοί και αντικειμενικοί παρατηρητές και να συνεχίζει το παιδί μας να αθλείται να χαίρεται και να ευχαριστιέται την ενασχόλησή του με το άθλημα. Σε ότι αφορά την περσινή ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΙΚΗ των παιδιών του ΠΑΟΚ, έχω να απαντήσω στον κύριο "Ανώνυμο" ότι ο κος Ευρυπίδης Μελετιάδης υπήρξε προπονητής της ομάδας των Παίδων καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αγαπημένος προπηνητής των παιδιών μας και ουδέποτε μεταπήδησε στην ομάδα την τελευτάια στιγμή, αλλά την οδήγησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Γρεβενά ως όφειλε, με μεγάλη επιτυχία. Λυπάμαι αν αυτό ενόχλησε κάποιους και δεν μπορέσανε να το ανατρέψουν παρ όλες τις προσπάθειες που καταβάλανε. "Ανώνυμοι" γονείς κριτές των πάντων αποστασιοποιηθείτε και μην πυροδοτείτε καταστάσεις..... ειδικά όταν ο καθένας απο εμάς αν είχε την δυανατότητα θα έκανε τα ίδια και χειροτερα για το δικό του παιδί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ"
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ!!!
ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ