Τουρνουά 3Χ3 στο ΔΑΪΣ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Στο ΔΑΪΣ, στα εκπαιδευτήρια Δούκα, θα φιλοξενηθούν τρία τουρνουά 3Χ3. Σκοπός των τουρνουά είναι η δημιουργία Εθνικής Ομάδας Ανδρών και Γυναικών 3Χ3, η οποία θα λάβει μέρος στα προκριματικά και στη συνέχεια, εφόσον προκριθεί, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3Χ3 που θα διεξαχθεί 5-7 Σεπτεμβρίου 2014 στο Βουκουρέστι.

Τα τουρνουά της ΕΟΚ θα διεξαχθούν 16-17/5, 23-24/5 και 30-31/5. Καλούνται αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται σε σωματεία Εθνικών Κατηγοριών (άνω των 18 ετών, όχι απαραίτητα από το ίδιο σωματείο) και επιθυμούν να λάβουν μέρος στα Τουρνουά Ανδρών και Γυναικών να δηλώσουν συμμετοχή. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να απαρτίζεται από τέσσερις αθλητές/τριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA.

Οι αιτήσεις για τα τουρνουά θα πρέπει να συμπληρωθούν και αποσταλούν στην ΕΟΚ το αργότερο ως τις 2 Μαϊου. Η εγγραφή μπορεί να γίνει στο εξής link: http://www.3x3planet.com/signup/. To πρόγραμμα των αγώνων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων και θα αναρτηθεί στο site της ΕΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια