Το 3ο Youth Basketball Summer Camp και φέτος το καλοκαίρι στην κατασκήνωση «Ελαιώνες»-Χορηγός επικοινωνίας το μπλογκ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 3ο Youth Basketball Summer Camp που θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι στην κατασκήνωση «Ελαιώνες»








Οι υπεύθυνοι του camp και της κατασκήνωσης, έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για το 3rd Youth Basketball Summer Camp 2014, που θα γίνει στις 5-11 Ιουλίου.

Ο βασικός στόχος των υπεύθυνων και του προπονητικού team, είναι κάθε χρόνο το camp να παρουσιάζεται πιο βελτιωμένο και με περισσότερες παροχές. Έτσι λοιπόν φέτος το καλοκαίρι από το camp θα περάσουν άνθρωποι που έχουν διακριθεί τα τελευταία χρόνια (είτε σαν αθλητές είτε σαν προπονητές) στο χώρο.

Το Y.B.S.C διεξάγεται σε κατασκηνώσεις και στοχεύει το συνδυασμό καλής προπόνησης πάνω στα βασικά του basketball, αλλά και της διασκέδασης των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε 2 ανοιχτά γήπεδα basketball και σε γήπεδο ποδοσφαίρου με χόρτο για την προπόνηση φυσικής κατάστασης (fitness workout). Το Youth Basketball Summer Camp έχει μέσα του και στοιχεία streetball, καθώς διεξάγεται σε εξωτερικά γήπεδα basketball. 

Οι αθλητές μένουν σε σπιτάκια της κατασκήνωσης μαζί με τους προπονητές τους. Το πρόγραμμα εκτός από πολύ basketball, έχει και μπάνιο στη θάλασσα ή πισίνα, ώρες ελεύθερης επιλογής (extreme sports) καθώς και βραδινή ψυχαγωγία. Κάθε νέος και νέα από 9 έως 16 ετών που έχει όρεξη και θέληση να βελτιωθεί στα τεχνικά στοιχεία του Basketball, αλλά και θέλει να συνδυάσει διασκέδαση και θάλασσα, μπορεί να συμμετέχει στο Youth Basketball Summer Camp.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του basketball που είναι η ντρίπλα, η πάσα, το shot αλλά και άλλες σημαντικές τεχνικές λεπτομέρειες όπως το pivot, το jump stop ή το stride stop, είναι στοιχεία που πρέπει να κατέχει και να προπονείται πάνω σε αυτά κάθε νεαρός αθλητής που αγαπάει το basketball και θέλει να γίνει καλύτερος.

Τι παρέχει το camp στους συμμετέχοντες:

Μεταφορά προς και από την κατασκήνωση με λεωφορείο.
Πλήρης διαμονή-διατροφή στην κατασκήνωση (6 διανυκτερεύσεις).
Καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα υπό την επίβλεψη των προπονητών και των ναυαγοσωστών της κατασκήνωσης.
Πλήρης ιατρική κάλυψη.
Ενημέρωση και επίβλεψη από διατροφολόγο του Y.B.S.C.
Δυο προπονήσεις την ημέρα:
Πρωινή προπόνηση φυσικής κατάστασης (fitness training)
Απογευματινή προπόνηση basketball
Στολή Y.B.S.C 2014.
Καθημερινές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους campers!!
Δώρα στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών, στους νικητές του Y.B.S.C Summer League και στον MVP του camp!!

Επίσης με τη συμμετοχή στο camp θα έχουν:

10% έκπτωση στην ετήσια εγγραφή στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών «The School Bus».
20% έκπτωση στο πλήρες μηνιαίο προπονητικό πρόγραμμα του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ολυμπιάδα.

Η κατασκήνωση «Ελαιώνες» βρίσκεται σε ένα υπέροχο μέρος, δίπλα στη θάλασσα, με πολλά δέντρα, άνετα και καθαρά σπιτάκια, πλήρως εξοπλισμένη με χώρους υγιεινής, άκρως προσεγμένη, καθαρή και με πολύ καλή διατροφή. Οι διοργανωτές του Y.B.S.C επιδιώξουν τις καταλληλότερες εγκαταστάσεις και το καλύτερο περιβάλλον για την ασφάλεια των παιδιών και την άνετη διαμονή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του camp www.ybsc.gr
Επίσης μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, βίντεο αλλά και τα τελευταία μας νέα στη σελίδα μας στο Facebook: YouthBasketballSummerCamp

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Ζεμπεκίδης Παναγιώτης-Κεραμιδάς Άγγελος
Τηλέφωνα: 6989455710-6936965198
Email: info@ybsc.gr
Κατασκήνωση «Ελαιώνες» (γραφεία Θεσσαλονίκη)
Τηλέφωνο: 2310. 243-383 Fax: 2310. 284-930



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια